Polaroid instantcamera's

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

De iconische Polaroid Instant Camera

Wie kent hem niet van 'vroeger'? Met de direct klaar techniek van de meest bekende en immens populaire camera's kon je met slechts één druk op de knop van de camera snel een plaatje schieten. De wat luxere uitvoeringen van de Polaroid direct klaar camera's hadden een ingebouwde flits.

De films werden geleverd in de vorm van cassettes, die direct in de camera gestoken konden worden. Je hoefde de film niet te laten ontwikkelen en afdrukken. Na het schieten van een foto trok je een stukje van de film uit de camera, even wachten (en wapperen) om de film te laten drogen en een paar minuten later had je een echte foto in handen. Met de gemoderniseerde Polaroid Now heb je een hippe direct klaar camera in handen met leuke extra functies. Je vindt hem in onze webshop.

De vintage Polaroid camera in een nieuw jasje

De Polaroid Now camera in onze webshop biedt alles wat je van een retrocamera mag verwachten. Een mooie vormgeving die gebaseerd is op de oldskool Polaroid direct klaar, een makkelijke bediening en natuurlijk direct jouw foto's in handen na het fotograferen! Bijzondere nieuwe opties heeft deze camera uiteraard ook.

De Polaroid Instant camera met extra opties

Je leukste Polaroid camera foto's rollen nagenoeg direct uit de trendy vintage Polaroid camera, in onze webshop te koop onder de naam 'Now'. Wil je een Polaroid camera kopen die het mogelijk maakt om ieder bijzonder moment met een klik vast te leggen en je foto's direct te kunnen vasthouden? Dan is deze camera voor jou gemaakt. Bijzondere nieuwe opties van de Now zijn de ingebouwde flits en de mogelijkheid om direct twee bijna dezelfde foto's te kunnen maken en afdrukken. Ben je met een geliefde een dagje weg? Dan hebben jullie allebei dezelfde Polaroid camera fotos om te bewaren.

Een Polaroid Instant camera is het perfecte cadeau

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor degene die alles al heeft? Voor een fan van de jaren 80 of 90 of voor een fotografieliefhebber? Dan is een Polaroid camera kopen een leuk idee.

Kies een camera uit ons ruime assortiment en laat hem direct aan de ontvanger toesturen of pak hem in met een leuke kaart en geef hem zelf cadeau. Wordt het een digitale camera of een retromodel? Tip: geef een film cadeau bij de camera, zodat er direct leuke plaatjes geschoten kunnen worden! Met een fotoalbum voor zijn of haar Polaroid camera fotos maak je het presentje helemaal compleet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.