Instantcamera's

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Instant camera's

De instant camera's zijn helemaal terug van weggeweest. Een aantal jaren terug zag je deze camera's overal van onder andere de populaire merken Polaroid en Kodak. Tegenwoordig maken wij allemaal foto's met onze smartphone, maar het is eigenlijk super leuk om je foto's fysiek te bewaren in fotoboek en op te hangen op je memobord of kaartenrek/slinger. Maak herinneringen samen en deel ze met elkaar door de foto's te delen via de instant camera's.

Welke instant camera moet ik kiezen?

Wij bieden op deze pagina een ruim assortiment aan instant camera's. Je vindt hier de merken Polaroid, Fujifilm Instax en HP. De instant camera's verschillen van fotopapier, megapixels en de manier van opladen. De Fujifilm Instax maakt bijvoorbeeld gebruik van AA-batterijen terwijl de Polaroid Instant camera's en de HP mobiele 2-in-1 fotoprinters op te laden zijn met een kabel. Tevens zijn de laatste twee ook te verbinden met je smartphone, hierdoor is het toch nog mogelijk de foto's via social media te versturen. Vergelijk de camera's en gebruik de filters om uit te komen bij jou ideale instant camera.

Service van Wehkamp

Wil jij ook old school instant camera? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je instant camera voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis* om meteen aan de slag te gaan!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.