Drones met camera

De drones in onze webshop zijn echte hoogvliegers

Met een hoogvlieger met uitstekende technische hoogstandjes en functies heb je de mogelijkheid om boven het landschap te vliegen en prachtige beelden te maken. Wanneer je kiest voor de aankoop van een drone is het belangrijk om goed voor jezelf te bepalen waar je het apparaat het meest voor wilt gaan gebruiken. Natuurlijk is het voor het laten vliegen van jouw Mavic (of een ander apparaat uit onze webshop) belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels die van kracht zijn in een bepaald gebied. Zo mag er bijvoorbeeld rondom luchthavens beperkt (of helemaal niet) gevlogen worden. Wij bieden een zeer breed assortiment aan vliegende camera's aan in verschillende prijsklassen.

Meer over drones met een camera

Ben je van plan om films te gaan schieten met jouw vliegende camera? Of wil je juist de mooiste foto's kunnen maken met een gedetailleerde weergave van het landschap of het gebouw waar je boven vliegt? Let dan vooral bij de aanschaf van een Mavic Air (of ander apparaat) op de resolutie en de transmissiesnelheid van jouw gewenste item. Met een 1080p FHD resolutie kun je er bijvoorbeeld op rekenen dat je een natuurgetrouwe weergave zult zien van het landschap.

De camera kiezen die bij je past

Met een camera met HDR sensor en eventueel de populaire Quad Bayer beeldsensoren maak je perfecte opnames. Hierbij worden zelfs donkere beelden nauwkeurig weergegeven en mag je rekenen op een uitstekende kwaliteit van jouw beeldmateriaal. Zowel de Mavic Pro als de Tello drone in onze webshop zijn uitgerust met camera's die een uitstekende beeldkwaliteit bieden.

Meer over de Mavic Air en Pro

De Mavic Pro is bij uitstek geschikt voor de professional die met zijn vliegende camera de beste 20 megapixel luchtfoto's wil kunnen maken. De Pro beschikt over een zeer hoogwaardige Hasselblad camera. Sluit de Pro aan op een 4K televisie en geniet direct van de mooie beelden die gemaakt zijn met de 10-bit Dlog-M kleurprofiel techniek. Kleuren en diepte worden hiermee perfect weergegeven.

Stuntvliegen

De zeer betaalbare Tello drone in onze ruim gesorteerde webshop is een mooi voorbeeld van een met een goede camera uitgeruste stuntvlieger. Hiermee maak je salto's in de lucht (na even oefenen met de besturing) en maak je snel en handig filmpjes met de EZ Shots techniek. Deze stuntvlieger beschikt tevens over de handige Bounce modus. Daarmee kun je zelfs laag bij de grond vliegen en de leukste plaatjes schieten. Desgewenst bestel je de handige bluetoothbediening of andere accessoires bij deze drone met camera, die met de gratis app correspondeert. Ben je op zoek naar een allround stuntvlieger? Dan is de Trello in onze webshop een uitstekende keuze.

Drones shoppen in onze webshop

Bekijk ons assortiment en laat jouw aankoop snel aan huis bezorgen. Wil je direct, achteraf of in termijnen betalen voor jouw nieuwe camera met vleugels? Wanneer je in onze webshop winkelt, heb jij het voor het zeggen. Geef een mooie vliegmachine cadeau aan een geliefde of verken de mooiste landschappen zelf met jouw eigen camera vanuit de lucht.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.