Sony digitale camera's

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Schiet het perfecte plaatje met een Sony digitale camera van wehkamp

Sony staat al jaren bekend om de digitale camera’s. Vooral de Sony cybershot, de compact camera van Sony, is heel populair, maar Sony heeft op het gebied van digitale camera’s nog veel meer te bieden. Je vindt ze in de collectie van wehkamp.

Leg je dierbare herinneringen vast met een Sony camera

Hoewel we steeds meer foto’s maken met onze smartphone heeft de digitale camera nog niet afgedaan. Een digitale camera is veel geschikter voor actiefoto’s. Die foto van jouw kind rennend op het voetbalveld levert een veel scherper beeld op met een Sony. Ook bij weinig licht schiet je mooie foto’s met je Sony camera. Maak je graag fotoalbums om herinneringen vast te leggen? De foto’s die je hebt gemaakt op je Sony zijn in gedrukte vorm van betere kwaliteit dan de foto’s van je smartphone. Deze zullen minder scherp zijn door de kleinere hoeveelheid pixels. Gebruik je smartphone voor de 'tussendoor'-foto’s en je Sony voor de blijvende herinneringen.

Ontdek de voordelen van de Sony systeemcamera

Ben jij een echte hobbyfotograaf en experimenteer jij graag met verwisselbare lenzen, diafragma en sluitertijd? De systeemcamera van Sony doet hierin niet onder voor een spiegelreflexcamera. Je maakt met deze Sony systeemcamera gevarieerde beelden, van portretfoto’s tot prachtige landschappen of detailfoto’s met een vagere achtergrond. Je stelt de instellingen handmatig in en kunt naar hartenlust experimenteren. De Sony Alpha biedt je hier volop mogelijkheden toe en met de draaischijf pas je de instellingen snel aan. Van dit model vind je bij wehkamp verschillende varianten. De Alpha A6000 biedt je bovendien de mogelijkheid om je foto’s direct te delen via je tablet of smartphone.

De Sony cybershot, handig voor onderweg

Vakanties zijn het uitgelezen moment om foto’s te maken. Ook dicht bij huis kan je prachtige foto’s schieten terwijl je aan het wandelen bent. Zo’n grote logge camera is niet altijd handig om mee te nemen. De cybershot van Sony is de ideale compact camera voor onderweg. Deze is licht van gewicht en stop je gemakkelijk in je rugzak of zelfs in je broekzak. Wil jij gewoon leuke foto’s maken zonder je het hoofd te hoeven buigen over ingewikkelde instellingen? De compact camera van Sony past de instellingen automatisch aan de situatie aan. Jij hoeft alleen maar op zoek te gaan naar het perfecte beeld.

Koop ook je camera-accessoires bij wehkamp

Met alleen een digitale camera ben je er nog niet. Je wilt je digitale camera van Sony goed beschermen. Je neemt je camera tenslotte overal mee naartoe om dierbare momenten vast te leggen. Met een cameratas is jouw digitale camera goed beschermd. Ook extra geheugenkaarten en verwisselbare lenzen stop je in de tas. Zo heb je alles bij de hand als je een foto wilt maken. Wil je ook filmen met je digitale camera, dan is een statief handig voor een stabiel beeld.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.