Kodak digitale camera's

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Kodak camera voor tastbare herinneringen

Met je smartphone maak je heel eenvoudig foto's, maar vaak blijven je kiekjes daar ook staan en worden ze niet afgedrukt. Met de Kodak camera creëer je meteen een tastbare herinnering die je gelijk kunt delen met vrienden en familie. De camera is uitgerust met een geïntegreerde printer, zodat je de foto's gelijk af kunt drukken en in je fotoboek kunt plakken.

Binnen één minuut een geprinte foto

De Kodak instantcamera heeft een sensor met 10 megapixels en een 1,7 inch lcd scherm, zodat je heel eenvoudig de compositie van de foto bepaalt. Bovendien kun je via het menu eenvoudig navigeren en de gemaakte foto's bekijken. Daarnaast is de camera uitgerust met kenmerken zoals autofocus, belichtingsregeling en witbalans. Ook is het apparaat voorzien van een flitser. De camera kan binnen één minuut een full color foto maken. De foto heeft een afmeting van 2,1 x 3,4 inch. De afgedrukte foto wordt voorzien van een beschermend laagje dat de foto beschermt tegen krassen, maar ook tegen regen en vingerafdrukken. De camera is verkrijgbaar in de kleuren roze, lichtblauw, donkerblauw, wit en geel. De camera wordt geleverd met een Dyesub cartridge voor 20 foto's.

De Kodak Minishot is compatibel met iOS en Android. Je maakt snel en gemakkelijk verbinding met je mobiele apparaat via wifi. Je slaat hierdoor je foto's gemakkelijk op je telefoon op, maar daarnaast is het ook mogelijk je afbeeldingen direct af te drukken op het inktvrije ZINK-papier. Via bluetooth deel je de gemaakte foto's direct met vrienden en familie. De Kodak minishot heeft geen ingebouwd geheugen of een geheugenkaartslot. Foto's kunnen worden opgeslagen via een MicroSD kaart, die je eenvoudig in het apparaat kunt plaatsen.

Gebruik filters, stickers en tekst

Met de Kodak compact camera leg je unieke momenten vast op een bruiloft, babyshower of vakantie zodat je altijd een tastbare herinnering hebt aan die mooie momenten. Voordat je de foto gaat afdrukken, kun je foto's bewerken en verbeteren met behulp van creatieve filters, digitale stickers en andere opties. Zo is het via de handige app ook mogelijk om op de foto te schrijven of te tekenen. Is je inkt op? Dat is geen probleem. Bij Kodak bestel je heel eenvoudig nieuwe minicartridges voor je Kodak instantcamera. Is de accu leeg? Via de micro-USB-aansluiting is de camera snel weer opgeladen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.