Digitale camera's

Digitale camera kopen? Leg alle belangrijke momenten vast met een digitale camera van merken zoals Canon, Sony en Nikon. Kies een compact camera als je een klein fototoestel zoekt waarmee je eenvoudig foto's kan maken. Een systeemcamera is ook nog compact en heeft verwisselbare lenzen. Een spiegelreflexcamera heeft ook verwisselbare lenzen en is vaak iets groter. Natuurlijk hebben we ook instant camera's van Fujifilm en Polaroid!

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Digitale camera’s

Op zoek naar een digitale camera om mee te fotograferen en/of filmen? Binnen ons assortiment zijn veel verschillende soorten camera’s te vinden. Wij hebben de meest belangrijke soorten onder elkaar gezet.

Compact camera

Deze camera’s zijn kleiner (compacter) in vergelijking met de overige soorten. Dit maakt de camera’s ideaal om gemakkelijk mee te nemen op reis of vakantie. Het lcd-scherm maar het mogelijk om foto’s te maken zonder dat je door een lens moet kijken. Ook hoef je niet zelf scherp te stellen of moeilijke opties aan te passen, de camera doet het allemaal voor je.

Spiegelreflexcamera

Of je nu een amateur of professionele fotograaf bent een spiegelreflex is ideaal om prachtige foto’s te maken. Je kunt de lenzen vervangen, dit zorgt er voor dat je foto’s echt worden zoals je voor ogen hebt. Met de scherptediepte functie kun je objecten/personen scherper en onscherper maken zodat je zelf bepaalt waar de focus op ligt. Je kunt tot wel 10 foto’s per seconde maken om er altijd zeker van te zijn dat er een goede bij zit en op het moment dat je op de fotoknop drukt dan duurt het maar enkele milliseconden tot het foto moment. Het is even oefenen maar meer vrijheid als fotograaf is bijna niet voor te stellen.

Superzoomcamera

Zoom in tot wel 63x voor schitterende close-ups op lange afstanden. De superzoom camera zit op het gebied van gebruiksgemak het dichts bij een compact camera en qua fotografie het dichts bij een spiegelreflexcamera.

Sportcamera

Dit soort camera’s zijn in het algemeen: waterproof, schokbestendig, vorstbestendig en maken veelal gebruik van GPS om locatiegegevens vast te leggen. Ideaal voor de fotograaf met een actieve levensstijl.

Systeemcamera

Een systeemcamera wordt beschouwd als een tussenstap tussen compact en spiegelreflex. Je kunt de lenzen verwisselen, hij is groter dan de compact en kleiner dan een spiegelreflex, hij heeft geen spiegel waardoor je je shot op een lcd kunt bekijken. Een systeemcamera is tegenwoordig ook voor de professionele markt een veel gebruikt item.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je digitale camera voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.