Sony compactcamera's

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Leg herinneringen vast met de Sony compact camera van wehkamp

Foto’s zijn leuk voor later. Je legt de verschillende mijlpalen van jouw baby vast met een Sony compact camera. Niets is leuker dan deze foto’s te delen met familie en vrienden. Is fotograferen jouw hobby? Met een Sony digitale camera in de hand kijk je veel bewuster. Details vallen meer op: van patronen op het strand tot een roodborstje op een tak. Veel foto’s maken we met onze smartphone. De meeste smartphones hebben een goede camerafunctie, maar een Sony digitale camera biedt net dat beetje extra.

De Sony compact camera altijd bij de hand

De Sony compact camera’s zijn ideaal om in je rugzak te stoppen en de meest geweldige plaatjes te schieten op vakantie. De camera neemt weinig ruimte in. De automatische instellingen maken het makkelijk om een goede foto te maken zonder eerst te bestuderen wat voor sluitertijd of diafragma je nodig hebt. Wil je wel zelf de mogelijkheid hebben om je camera in te stellen zoals jij dat wilt? Kies dan een van de camera’s waarbij je ook handmatig instellingen kunt wijzigen.

Deel je ervaringen

Dankzij de ingebouwde wifi in de Sony cyber shot digital camera deel je binnen no-time jouw foto’s. Je sluit de Sony cyber shot digital camera aan op je smartphone of laptop. Delen en bewerken van foto’s wordt zo een stuk makkelijker met de Sony DSC.

De accessoires voor je camera shop je bij wehkamp

Wil je nooit meer zonder extra geheugen zitten? Een extra SD-kaart biedt je zeeën van ruimte. Om je fototoestel extra goed te beschermen, koop je bij ons meteen een Sony cameratas. Ook de accessoires voor je camera kan je hier in kwijt. Zo heb je alles bij de hand.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.