Panasonic compactcamera's

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Panasonic compact camera's voor prachtige kiekjes

Wil jij leuke foto’s maken op vakantie, thuis of tijdens een sportwedstrijd? Dan is een compact camera ideaal! Compact camera's zijn simpel in gebruik, je hoeft geen lenzen te verwisselen, zoals bij een systeemcamera en bovendien zijn ze relatief klein en neem je ze dus gemakkelijk overal mee naartoe. Een populair merk dat compact camera’s produceert, is Panasonic. Je kunt uit verschillende series kiezen.

De series van Panasonic

in de SZ-serie van Panasonic Lumix vind je de eenvoudige Panasonic Lumix compact digital camera met een vrij groot zoombereik. Als je echt ver wilt inzoomen, kun je beter voor een Panasonic Lumix zoom camera uit de TZ- of FZ-serie gaan. Hier vind je de perfecte Panasonic DSLR camera. Ze zijn wat groter, maar je kunt er vaak wat meer mee. De FT-serie bevat water-, stof-, en shockbestendige camera’s. Tot slot is er de LX-serie. Deze camera’s kunnen niet ver inzoomen, maar bieden je wel de beste beeldkwaliteit.

Welke Panasonic digital camera moet ik kiezen?

Wil jij een Panasonic digital camera waarmee je lekker plaatjes kunt schieten op vakantie? Dan heb je wellicht het meeste plezier aan een Panasonic Lumix zoom camera, oftewel een Panasonic DSLR camera. Misschien ga je op safari of wil je foto’s maken van gebouwen van veraf. Een goede zoomfunctie is dan een absolute noodzaak. Wil je juist liever af en toe kiekjes maken thuis of op de jaarlijkse familiebarbecue? Dan volstaat een Panasonic Lumix compact digital camera uit de SZ-serie ook. Kies bijvoorbeeld voor een Panasonic Lumix 12 megapixel digital camera. Ben jij een sportfanaat? Zorg er dan voor dat je een Panasonic compact camera koopt die niet enkel ver kan inzoomen, maar ook veel beelden kan schieten per seconden en minstens 121 scherpstelpunten heeft.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.