Compactcamera's

Compact camera's zijn eenvoudig in het gebruik en makkelijk overal mee naar toe te nemen. Je hebt ze in hele basale uitvoeringen die zijn gemaakt voor het beste gebruiksgemak. Voor de wat meer eisende fotograaf hebben merken als Panasonic, Canon, Fujifilm, Nikon en Sony ook zeer geavanceerde compact camera's die beelden van sublieme kwaliteit produceren.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Compact camera’s

Ga jij vaak op reis en vind je het leuk om dan mooie foto’s te maken? Met een compact camera is dat heel leuk en gemakkelijk. Er zijn verschillende soorten die precies aansluiten bij jou specifieke wensen. Bekijk het assortiment met merken als Canon, Nikon, Panasonic en Sony.

Travelzoom camera

Dit zijn de handigste camera’s voor echte reizigers. Ze zijn klein en licht, hierdoor passen ze gewoon in je broekzak. Er zijn modellen die tot wel 30x kunnen inzoomen en sommige zijn zelfs compatible met Wi-Fi. Er zitten een beperkt aantal instellingen in maar zo houd je meer tijd over voor het reizen.

Superzoom camera

Houd je van veel detail of van foto’s maken vanaf grote afstanden? Met superzoom camera’s kun je tot wel 80x inzoomen. Ze zijn groter en zwaarder dan de andere compact camera’s maar daar krijg je veel voor terug. De robuustheid draagt ook bij aan de grip, je moet immers de camera stil kunnen houden als je zo ver inzoomed.

Outdoor camera

Ga jij op een sportieve trip of ga je op wintersport of naar het strand? Outdoor camera’s zijn ideaal voor mensen die tijdens de vakantie op plekken komen waar spullen vies kunnen worden. Ze zijn licht, waterdicht, kunnen tegen stof en goed tegen een stootje. Ook maken ze natuurlijk fantastische foto’s.

Geavanceerde camera

Binnen het assortiment compact camera’s zijn een paar dure modellen te vinden. Deze vallen meestal binnen de categorie geavanceerde camera’s. Ze hebben veel meer instellingsmogelijkheden, maken foto’s in onbewerkt RAW-formaat en zijn geschikt voor de iets meer ervaren fotograaf.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.