Cameratassen

Wil jij ook altijd overal je camera mee naartoe nemen om alle speciale momenten vast te leggen? Bekijk hier ons ruime aanbod aan tassen voor elke camera. Ideaal om je camera onderweg te beschermen, maar ook om alle accessoires altijd bij de hand te hebben. Van action cam tot spiegelreflex camera, wij hebben de ideale tas voor jouw camera!

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Camera Tassen

Heb jij ook zo’n mooie camera die je overal mee naartoe wil nemen? Kies dan een stevige camera tas om deze te beschermen tegen stoten, krassen en weersomstandigheden. Mocht je ook dure accessoire zoals lenzen of statieven hebben dan zijn daar ook kleine tassen verkrijgbaar voor. Zo ben je verzekerd dat deze ook beschermd zijn. Bedenk voordat je gaat zoeken hoeveel ruimte je nodig zult gaan hebben voor je apparatuur en waar je de tas mee naartoe wil gaan nemen. Bekijk het assortiment met merken als Case Logic, Lowepro en Thule.

Rugzak

Heb je veel apparatuur en wil je zorgen dat alles goed beschermd is tegen regen, sneeuw, hagel en wind? Dan bied een camera rugzak de oplossing. Deze zijn specifiek ingericht voor camera’s, objectieven, flitsers, statieven en overige accessoires. Ze geven daarnaast ook nog goede rugsteun, dit is wel zo fijn als je de hele dag met alle apparatuur moet sjouwen.

Hardcase en Softcase

Dit soort tassen kun je in veel verschillende varianten vinden. Ze zijn er als schoudertassen, handtassen, sporttassen en sommige kun je zelf door middel van een hangertje bevestigen. De hardcase tassen zijn zeer geschikt voor extra bescherming voor losse componenten. Door de hard buitenkant zijn je spullen extra beschermd tegen stoten en krassen. De softcase camera tassen zijn iets lichter en flexibeler. Het is een beetje alsof je kiest tussen een hard of zacht telefoonhoesje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.