Action cams

Wil jij al je acties vastleggen tijdens het sporten of duiken? Met een water-, vries-, en schokbestendige action camera maak jij de mooiste beelden! Ook tijdens wintersport zijn deze sport camera’s erg handig. Action cams van merken zoals GoPro en Salora bevestig je vaak gemakkelijk met mounts op je helm of surfplank.

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

Action Cams

Houd jij van avontuur? Leg al je sport en outdoor momenten vast met een action cam. Je hoeft je nooit zorgen te maken over de staat van je camera want ze kunnen bijna tegen alle omstandigheden! Ze zijn compact, filmen in hele hoge kwaliteit en kunnen bijna op ieder sportattribuut worden bevestigd. Bekijk het assortiment met merken als Gopro, Samung en TomTom.

Wanneer gebruik je een action cam?

Ben jij een fanatieke skater, mountainbiker, surfer, parachutespringer, duiker, vlieger, voetballer, hardloper, motorcrosser of coureur? Dan is een action cam echt iets voor jou. Leg je skills vast op beeld en deel ze met wie je maar wil. Ze kunnen tegen water, stof en tegen een stootje. De meest populaire action cam is de Gopro. Dit komt omdat grote sportmerken zoals Redbull hun sporters hier gebruik van laten maken.

Bediening en bevestiging

Een action cam is gemakkelijk te besturen door middel van de knoppen die op het apparaat zelf zitten. Ook is het mogelijk om de camera te besturen met je smartphone of tablet door met bluetooth te verbinden. De beelden die je maakt kun je door middel van Wi-Fi en bluetooth snel delen via social media. Het leuke van action cams is dat je ze bijna overal op kunt bevestigen. Het meest populaire bevestigingspunt is op een help zodat het lijkt alsof je vanuit je eigen perspectief filmt. Daarnaast kun je ze bevestigen op een harnas, een technische stok of om je middel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.