Accu's & batterijen

Het zal je maar gebeuren: je staat op het punt om een prachtige foto te maken en dan is de batterij van je camera leeg. Om dit te voorkomen, is het handig om altijd extra batterijen of een accu mee te nemen. Bekijk hier onze accu’s en batterijen, bijvoorbeeld de speciale accu’s voor Canon en Nikon camera’s.

9 resultaten
nieuwste collectie

9 resultaten

Accu's & Batterijen

Heb je ook nog een apparaat dat gebruik maakt van losse alkaline-batterijen? Wij hebben ze in soorten en maten. De bekende AA-batterijen (penlites), platte batterijen of blokbatterijen. Altijd handig om in huis te hebben of als je op reis bent. Een batterijlader kan ook erg handig zijn.

AA-batterijen

De AA-batterijen, ook wel penlites genoemd, worden veruit het meest gebruikt. Ze zitten onder meer in afstandsbedieningen, fietslampjes, rookmelders, zaklampen, kookwekkers en nog veel meer apparaten. Bij Wehkamp bestel je ze o.a. van Duracell of Varta. Daarmee heb je gegarandeerd een lange levensduur.

AAA-batterijen

De AAA-batterij is de kleinere versie van de AA-batterij en wordt ook wel potlood- of micro-batterij genoemd. Deze vind je onder meer in koptelefoons, mp3-spelers, speelgoed en klokken

9V-blokbatterijen

De 9V-blokbatterij kun je vinden in apparaten die veel of weinig stroom verbruiken. Denk hierbij aan (draadloze) apparatuur in concertzalen, tv-opname-apparatuur, weegschalen en speelgoed

C- en D-batterijen

De C-batterij wordt ook wel de babybatterij genoemd. Deze worden in kleine elektronische apparaten gebruikt en in een enkel geval in speelgoed. De D-batterij wordt ook wel mono-batterij genoemd. Deze is te vinden in apparaten met lasers, zaklampen en speelgoed.

Knoopcell batterijen

de z.g. knoopcell batterij is klein maar krachtig en te verkrijgen in alkaline of lithium versies. Veel gebruikt in elektronica, speelgoed, medische, veiligheids- en fitnessapparaten

Oplaadbare batterijen

Deze zijn vanzelfsprekend een stukje duurder dan hun wegwerpversie (alkaline) maar hebben een langere levensduur. Een goede investering voor apparaten die je veelvuldig gebruikt en beter voor het milieu.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.