Fossil smartwatch FB-01 FTW7017 Hybrid zwart, Zwart

  Fossilsmartwatch FB-01 FTW7017 Hybrid zwart

  219.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fossil smartwatch FB-01 FTW7017 Hybrid zwart

  De Fossil FTW 7017 is een hybride smartwatch van Fossil. Het heeft alles van een traditioneel horloge met een 42 mm kast van roestvrij staal, afgedekt met sterk mineraalglas. Daarnaast beschikt deze nieuwe generatie hybrids ook over een modern e-ink display achter de wijzers. Hierdoor blijf je de hele dag op de hoogte van bijvoorbeeld je stappen, het weer en notificaties van al jouw favoriete apps. Verbind eenvoudig het horloge met jouw iPhone® of Android™ telefoon via Bluetooth. Je hebt ongeveer een batterijduur van bijna 2 weken na één keer opladen. Een klassiek analoog binnenwerk dat mechanische wijzers combineert met een dynamisch display ,dat altijd aan staat. Je kan zelfs  jouw hartslagmeting toevoegen aan de wijzerplaat.

  Batterij
  De Hybrid HR niet beschikt over een touchscreen daarom gaat de batterij tot wel twee weken mee, uiteraard wel afhankelijk van gebruik. Je kan de FTW 7017 smartwatch weer opladen met de meegeleverde magnetische oplaadkabel. Binnen ongeveer een uur is de batterij weer tot 80% opgeladen.

  Fossil Hybrid Smartwatches App
  Met een scherm dat altijd aanstaat, zie je in één oogopslag voorvertoningen van berichtjes, of bijvoorbeeld de weersverwachting. Hiervoor moet je eenmalig de Fossil Hybrid Smartwatches App downloaden op jouw Smartphone. Je koppelt de Hybrid HR eenvoudig via Bluetooth. Nu synchroniseert de tijd automatisch en kan je bijvoorbeeld muziek bedienen via jouw horloge, maar natuurlijk zijn er veel meer functies!

  Personaliseerbaar
  Eenmaal gekoppeld met je Smartphone, kun je zelf functies toewijzen aan de knoppen aan de zijkant van het horloge. Wil je een workout starten of de laatste WhatsApp meldingen zien? Het is met één druk op de knop mogelijk! Toon alleen de notificaties die jij belangrijk vindt op het scherm. Naast de weergave van de informatie bepaal jij ook het uiterlijk van de wijzerplaat. Zo kan je een keuze maken uit talloze verschillende wijzerplaat elementen maar je kan ook je eigen foto instellen als achtergrond.
  Smart en stijlvol ineen: deze unieke hybride smartwatch van 42 mm is verkrijgbaar met een bruine lederen horlogeband, een zwarte siliconen horlogeband of een robuuste grijze roestvrijstalen horlogeband.

  Workout
  Met behulp van de accelerometer volgt de Hybrid HR al jouw bewegingen berekent de stappen, actieve minuten, verbrande calorieën en meer functionaliteiten.. Al deze data wordt gesynchroniseerd met jouw Smartphone wanneer deze verbonden is aan de Fossil Hybrid Smartwatches app. Hier kan je uitgebreide en lange termijn gezondheidsstatistieken inzien en persoonlijke bewegingsdoelen stellen. Zodra je in de sportmodus bent, meet de Hybrid HR jouw hartslag elke minuut.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie