Fossil Julianna Hr Gen 5 Heren Display Smartwatch FTW6036, Zwart

  FossilJulianna Hr Gen 5 Heren Display Smartwatch FTW6036

  299.-
  Zwart
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fossil Julianna Hr Gen 5 Heren Display Smartwatch FTW6036

  Klassiek design, moderne technologie. De 44 mm Julianna is de nieuwste generatie touchscreen smartwatch (Gen 5). Mooier, slimmer en sneller dan ooit tevoren! Deze bevat een stalen band en beschikt onder andere over een speakerfunctie, verbeterde opslagcapaciteit en maar liefst 3 smart-battery modes om de batterijduur met meerdere dagen mee te verlengen. Doe altijd en overal je ding met de Google Assistent aan je pols. Stel je meest prangende vragen en krijg antwoord via de speaker. Dankzij de bluetooth technologie ontvang je van al je binnenkomende berichten notificaties en een trilling om je hierop alert te maken. Net als zijn voorganger bevat deze nieuwste generatie touchscreen smartwatch een optische hartslagsensor, een NFC-chip voor o.a. Google Pay, GPS om afstand, snelheid en rondes mee te kunnen tracken en is deze swimproof. Compatibel met zowel iPhone en Android telefoons.  Batterijduur Gen 5
  In combinatie met de gloednieuwe Qualcomm® Snapdragon WearTM 3100 processor gaat de batterij langer mee dan zijn voorganger! Hierdoor ontvang je nog langer notificaties van al je favoriete apps.

  De generatie 5 Smartwatch laadt ook weer zeer snel op. Zo zorgt deze ervoor dat die binnen een uur weer tot 80% is opgeladen. Met de magnetische oplaadkabel blijft de oplader soepel en effectief aan de Smartwatch zitten, thuis of in de auto!

  De batterijduur hangt af van uw gebruik. Maakt u bijvoorbeeld voortdurend gebruik van GPS en Google Fit, dan houdt deze het minder lang vol in vergelijking met een minimaal gebruik van de features.

  Maak de batterij van uw Gen 5 passend voor uw levensstijl, met de nieuwe batterijmodi van Wear OS by Google. Gebruik alleen uw gekozen functionaliteiten en geniet van een langere batterijduur. Kies uit één van de 4 standen: Dagelijks, Uitgebreid (gebruik voor 2 dagen), Time Only (gebruik voor een week), Custom.  
  lees meer

  Specificaties

  GPSGarantie

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.