Foscam Indoor Quad HD (4 MP) IP camera, Wit

  FoscamIndoor Quad HD (4 MP) IP camera

  145.87
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Foscam Indoor Quad HD (4 MP) IP camera

  De Foscam R4 (H264+ 4 Megapixel) met kantel/draai functie is een geïntegreerde draadloze IP camera voor indoor gebruik. Deze camera combineert een hoge kwaliteit digitale video middels CMOS (incl.nachtzicht van 8 meter dankzij 13 infrarood LEDs) met netwerk-connectiviteit en een krachtige web server om duidelijke video beelden op de computer over te brengen.

  De video beelden worden verzonden met een snelheid 25 fps op de LAN / WAN met behulp van hardware H264-compressietechnologie. De resolutie is 2560x1440 pixels bij 4M pixels. De Foscam R4 camera is gebaseerd op het TCP / IP standaard. Door middel van een internet browser kun je de Foscam instellen en later ook de beelden mee bekijken en eventueel opnemen.

  Je maakt gebruik van de Foscam R4 voor observatie van uw huis, bedrijf, kantoor etc. Meldingen met foto’s naar een email adres of FTP server bij bewegings detectie kan eenvoudig worden ingesteld. Daarnaast bevat de camera WPS om de Wi-Fi eenvoudig in te stellen en een bewegingssensor om valse meldingen te voorkomen.

  Kenmerken
  - Eenvoudige Installatie
  - Plug&Play (EZlink)
  - Gebruikersvriendelijke GUI
  - Pan/Tilt
  - High image & video kwaliteit met H264 & 4 Megapixel
  - Auto IR- 13 LED
  - Nachtzicht tot 8meter
  - Op afstand bekijiken en opnemen
  - 4.0 mm lens
  - 67° Kijkhoek
  - SD-kaart opslag
  - EZLink
  - WDR
  lees meer

  Specificaties

  Garantie