Foscam FI9912P-B draadloze outdoor beveiligingscamera, Zwart

  FoscamFI9912P-B draadloze outdoor beveiligingscamera

  92.99
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Foscam FI9912P-B draadloze outdoor beveiligingscamera

  Met de Foscam FI9912P Full HD 2MP IP draadloze outdoor camera heb je een goed zicht op jouw huis of kantoorpand. Deze bewakingscamera voor buiten kent een 2 megapixellens die HD videobeelden produceert. Als de camera beweging detecteert, kun je automatisch een alarmmelding laten versturen via e-mail.

  Geavanceerde Buitencamera
  De speciale behuizing is IP66 gecertificeerd en is zodoende waterbestendig. Omdat het ontwerp van de camera zeer gestroomlijnd is, kan het apparaat eenvoudig worden bevestigd zonder dat deze al teveel opvalt. Je sluit de camera aan met Wi-Fi of een netwerkkabel. De camera ondersteunt Windows, MAC, Android en iOS. Ook werkt de FI9912P-B amen met Amazon's Alexa (stemondersteuning). Met deze handige optie kun je  livestream video's van je camera tonen op je Alexa apparaat

  HD beeldkwaliteit, dag én nacht
  De Foscam FI9912P-B IP camera is uitgerust met een 2 megapixellens (1920 x 1080 pixels) waarmee haarscherpe beelden worden opgenomen. De mechanische IR-cut filter zorgt voor een heldere kleurweergave. 's Nachts schuift deze filter opzij om een hogere verlichtingsefficiëntie te realiseren. De camera heeft dan een zicht tot 20 meter, wat te danken is aan de 30 ingebouwde Infrarood-LED's.

  Intelligente persoonsherkenning
  Met deze technologie worden alleen activiteiten van personen gedetecteerd (human detection). Geen onnodig 'vals alarm' van bijvoorbeeld insecten of huisdieren, en je ontvangt pushberichten bij afwijkende activiteiten.

  Bewegingsdetectie
  Met een diagonale kijkhoek van 105 graden en een horizontale kijkhoek van 90 graden is jouw huis of kantoorpand goed beveiligd. Wanneer de camera beweging detecteert, bepaal je zelf wat er dient te gebeuren. Zo is het niet alleen mogelijk om automatisch videobeelden te laten opslaan, maar kun je tevens een alarmmelding laten versturen via e-mail. Zodoende kun je altijd meteen handelen naar de situatie.

  Kenmerken
  - IP bewakingscamera voor buiten
  - HD beeldkwaliteit, 1920 x 1080 pixels
  - 2 megapixellens
  - H.264 compressie
  - Extern geheugenslog: Micro SD
  - Opslagmogelijkheden: Cloud
  - Met 30 IR-LEDs voor 20m nachtzicht
  - Waterbestendig (IP66 behuizing)
  - Nachtzicht tot 20 meter
  - Tweeweg audio
  - Ingebouwde microfoon
  - Ingebouwde speaker
  - Persoonsdetectie
  - Beweginsdetectie
  - Ondersteunt Alexa
  - Bekijk livebeelden via je browser of smartphone
  - Framerate 25fps (niet alle resoluties)
  - Afmeting hxbxl: 6,2x6,5x9,8 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer