Flow Fitness Runner DTM100i loopband
 • uitverkocht

  Flow FitnessRunner DTM100i loopband

  599.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Flow Fitness Runner DTM100i loopband

  De loopband DTM100i is de jongste en goedkoopste telg van de loopbanden van Flow Fitness. Deze compacte loopband is speciaal ontwikkeld voor de vele wandelaars die door lopen hun conditie en gewicht op peil willen houden of brengen. Wandelen zorgt voor een vitaal lichaam zoals sterke spieren en botten. Het risico op blessures is bovendien nihil dankzij het geavanceerde dempingsysteem onder de band.

  Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je de snelheid van de loopband instellen tot een maximum van 6 km/h. Kies je voor het automatische programma, dan gaat de band sneller als je naar voren loopt en langzamer als je naar het einde van de band loopt. In de motorkap van de DTM100i zit een duidelijk zichtbaar display waarop verschillende waarden zijn af te lezen, zoals je loopsnelheid.

  Hou je van variatie, dan is de WalkingPad app een aanrader. Via bluetooth maak je via deze app de prachtigste wandelingen of volg je serieuze trainingssessies met een door jou gekozen doel. Zo vaak en lang als je maar wilt en zonder gehinderd te worden door wind en regen.

  Op de monitor is het volgende te zien: Tijd, snelheid, afstand en aantal stappen.

  - Compact en verrijdbaar
  - Afstandbediening
  - Inklapbaar
  - Makkelijk op te bergen
  - Console in loopvlak
  lees meer

  Specificaties

  Garantie