Flooors kliklaminaat eiken, Blank eiken
 • Uitverkocht

  Flooorskliklaminaat eiken

  29.1419.95je bespaart 9.19

   Sorry! Dit product is uitverkocht

   Artikelomschrijving

   Het eiken laminaat van Flooors heeft een echt houten uitstraling, geschikt voor zowel moderne als traditionele interieurs. Wil je je huidige interieur vernieuwen met laminaat, of kies je eens voor wat anders? Dat kan allemaal met dit kliklaminaat van Flooors.

   Woonstijl
   Doordat het laminaat geschikt is voor zowel moderne (scandinavische/romantische) interieurs als de meer traditionele, kun je oneindig blijven combineren met de inrichting. Het laminaat kan eenvoudig gecombineerd worden met zachte kleuren, of met zeer sprekende kleuren.

   Ondervloer
   Het laminaat wordt geleverd exclusief een ondervloer. Het is aan te raden deze ondervloer (indien niet reeds in het bezit) aan te schaffen voor optimaal comfort en het dempen van het geluid.

   Legadvies
   Als je besluit zelf het laminaat te gaan leggen is het aan te bevelen goed rekening te houden met de inhoud van een pak en het snijverlies wat je voor bochten en hoekjes zult hebben. Voor een gemiddelde woonkamer van 30M2 zul je ongeveer 14 pakken nodig hebben, rekening houdend met 10% snijverlies komen hier nog 2 pakken bij. Het is aan te raden om het laminaat met een laminaatsnijder op formaat te krijgen, deze houdt namelijk rekening met de dikte van het hout en gaat zeer nauwkeurig te werk. Dit in tegenstelling tot de grovere zagen.

   Wat heb ik nodig?
   Voor het leggen van een laminaatvloer is het belangrijk dat je de volgende voorwerpen aanwezig hebt:
   - Voldoende laminaat voor de ruimte
   - Een geschikte ondervloer
   - Een laminaat-/vinylsnijder
   - Een starterskit laminaat
   Met bovenstaande voorwerpen ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan en de perfecte laminaatvloer te leggen. Om de vloer helemaal af te maken, kun je voor de bijpassende plinten kiezen. De plinten in de combinatie hebben dezelfde structuur als het laminaat. Uiteraard kun je ook kiezen voor een plint in een andere kleur of met een ander patroon.

   Specificaties:
   - 8 stuks
   - Lengte: 129 cm
   - Dikte: 0,7 cm
   - Breedte: 19,4 cm
   - m² per pak: 2,25 m²
   - Click systeem: snelle en makkelijke installatie
   - Hout structuur
   - Eenvoudig te reinigen

   Specificaties

   Garantie

   Reviews

   Dit artikel heeft nog geen reviews

   checktoegevoegd aan winkelmand

   kies categorie
   mijn wehkamp