Flexa Nachtkastje Harmony, Hout/ blauw
 • -€80

  FlexaNachtkastje Harmony

  175.-95.-je bespaart 80.-
  Nachtkast
  • Hout/ blauw
  • Hout/ roze
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Flexa Nachtkastje Harmony

  Dit white wash Flexa nachtkastje met blauwe details is een kast die past in elke kinderkamer. Het is een rustgevend nachtkastje maar wel met vrolijke accenten. In de nachtkast zit een la en een open legplank. Dit nachtkastje is ook te verkrijgen met roze details en goed te combineren met de andere producten uit de Flexa Harmony lijn.

  Alle voordelen van deze Flexa kledingkast
  - Tijdloos Scandinavisch design
  - Verkrijgbaar in 2 kleuren
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten

  Afmeting
  59,5x36x43,5 (hxbxd)

  Eigentijds Scandinavische interieurs voor kinderen en tieners
  Flexa is een Deens merk dat bekent staat om jaar eigentijdse collecties waarbij naast het creëren van een veilige omgeving, wordt gekeken naar de ontwikkeling van kinderen ne stimuleren van de nieuwsgierigheid en creativiteit door middel van hun producten. Zowel voor meiden als voor jongens, kan je met leuke accessoires en kleuren de leukste kinderkamer maken.

  De levering
  Uiteraard brengen wij deze kledingkast van Flexa naar de kamer waar jij hem straks wilt hebben. Je hoeft de kast alleen nog maar zelf in elkaar te zetten, wat door de duidelijke handleiding en onderdelen op maat geen enkel probleem is.

  Op deze Flexa kast geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden wij drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties