Fitrocks massage roller
 • -20%

  Fitrocksmassage roller

  69.9055.92je bespaart 13.98
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fitrocks massage roller

  De Fitrocks roller is een volledig natuurlijke massage roller gemaakt van Fins berkenhout en hennep. De houten kern is sterk genoeg om stevige druk te weerstaan en het hennep touw is zacht genoeg voor een comfortabele massage. De Fitrocks roller gebruik je voor core stabilisatie oefeningen en conditie training, maar werkt ook prima als massage roller voor je spieren na het sporten. Met een regelmatige massage vergroot je de elasticiteit en bewegingsvrijheid van je spieren.

  De Fitrocks roller helpt je ook bij myofascial release massages. Dit zijn harde en intense massages, vergelijkbaar met een sportmassage. Hiermee haal je spierknopen weg en verminder je littekenweefsel. Littekenweefsel veroorzaakt harde en dikke plekken in het bindweefsel. Met een self myofascial release massage gebruik je je eigen lichaamsgewicht om over de roller te bewegen om deze plekken weer soepel te maken.

  De Fitrocks roller is volledig biologisch afbreekbaar en daarnaast staat deze roller heel mooi door zijn natuurlijke uitstraling. Combineer de Fitrocks roller met andere Fitrocks producten voor een "natuurlijke" fitness ruimte.

  Deze fitness artikelen zijn handgemaakt van Fins graniet en berkenhout. Alleen het beste en meest unieke graniet wordt gebruikt voor Fitrocks. Geen steen is hetzelfde en daardoor is ieder Fitrocks product uniek. Deze authentieke fitnessartikelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en passen in ieder interieur.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie