Fitrocks gripbell-gewicht 6 kg
 • -20%
 • Sale

  Fitrocksgripbell-gewicht 6 kg

  59.9047.92je bespaart 11.98
  6 kg
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fitrocks gripbell-gewicht 6 kg

  De Fitrocks gripbell van 6 kg voelt alsof je met een bowlingbal traint, maar dan wel met een handiger formaat. Kracht zetten en grip houden is heel gemakkelijk met je vingers in de gaten van de gripbell. Dit unieke trainingsaccessoire helpt je de variatie in je krachtoefeningen of je crossfit programma te vergroten. De Fitrocks gripbell combineert elementen van dumbbell, kettlebell en medicijnbal training. Daarnaast is de gripbell ook geschikt voor werp oefeningen als je buiten traint.

  De Fitrocks gripbell is gemaakt van graniet uit Finland. Ieder stuk graniet is uniek en iedere gripbell ziet er anders uit. Dit betekent ook dat het gewicht en de afmetingen van een gripbell iets af kan wijken. Daarnaast zijn gripbells stijlvol en komen ze esthetisch goed tot hun recht in bijna iedere omgeving.

  Deze fitnessartikelen zijn handgemaakt van Fins graniet en berkenhout. Alleen het beste en meest unieke graniet wordt gebruikt voor Fitrocks. Deze authentieke fitnessartikelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en passen in ieder interieur.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie