Fitrocks kettlebell 4 kg
 • -20%

  Fitrockskettlebell 4 kg

  99.9079.92je bespaart 19.98
  4 kg
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Fitrocks kettlebell 4 kg

  Een Fitrocks kettlebell 4 kg gebruik je allereerst om te werken aan een gezonde levensstijl maar daarnaast heeft deze kettlebell ook een decoratieve functie. Fitrocks kettlebells worden handgemaakt van Fins berkenhout en graniet. Iedere kettlebell is uniek, de stenen zijn nooit precies hetzelfde. Fitrocks kettlebells zien er modern en stijlvol uit. Combineer je stijl met je sportieve ambities.

  Kettlebells zijn perfect voor effectieve trainingen. Dit oorspronkelijk Russische gewicht wordt tegenwoordig door topsporters over de hele wereld gebruikt. Kettlebell training is gebaseerd op functionele bewegingen waardoor je meerdere spiergroepen tegelijkertijd traint. Ook crossfit fans gebruiken vaak kettlebells. Deze veelzijdige gewichten gebruik je voor intensiteit en het trainen van explosieve kracht, maar ook voor uithoudingsvermogen, coördinatie, stabiliteit en gewichtsverlies.

  Deze kettlebell is handgemaakt van Fins graniet en berkenhout. Alleen het beste en meest unieke graniet wordt gebruikt voor Fitrocks. Geen steen is hetzelfde en daardoor is ieder product uniek. Fitrocks zijn niet alleen natuurvriendelijk, maar zien er ook fantastisch uit.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie