Fitrocks 2 kg dumbbell 2 kg
 • -20%

  Fitrocks2 kg dumbbell 2 kg

  59.9047.92je bespaart 11.98
  2 kg
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fitrocks 2 kg dumbbell 2 kg

  De handgemaakte Fitrocks dumbbell 2 kg bestaat uit graniet en berkenhout uit Finland. Deze natuurvriendelijke dumbbells zijn stevig, functioneel en visueel aantrekkelijk. Ze zijn vochtbestendig en ideaal voor trainingen in de buitenlucht maar ook erg geschikt voor een indoor training. Je hoeft ze niet op te bergen want staan erg decoratief in je kamer. Iedere Fitrocks dumbbell is uniek. Geen twee stenen zijn precies hetzelfde.

  Fitrocks zijn de ideale dumbbells voor mensen die zich verbonden voelen met hun omgeving en met de natuur. Een goede accessoire voor een yoga liefhebber en een goed hulpmiddel voor een fysiotherapeut met een holistische visie.

  Fitrocks dumbbells gebruik je net als andere dumbbells om je lichaam, armen en onderlichaam effectief te trainen. Bijvoorbeeld om je kracht te vergroten of om te herstellen van een ongeval of operatie. De houten handvatten van de Fitrocks dumbbells geven je een comfortabele grip.

  Fitrocks dumbbells worden per stuk verkocht.
  Ze zijn handgemaakt van Fins graniet en berkenhout. Alleen het beste en meest unieke graniet wordt gebruikt voor Fitrocks. Geen steen is hetzelfde en daardoor is ieder product uniek. Fitrocks zijn niet alleen natuurvriendelijk, maar zien er ook fantastisch uit.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie