Fitnesshandschoenen

Optimale krachtsinspanning met fitnesshandschoenen

Ben jij regelmatig in de sportschool te vinden om met gewichten aan de slag te gaan? Veel krachtsporters zijn enorm fanatiek en willen het uiterste van hun spieren vragen. Dat betekent dat er flink wat kilo's aan gewichten moet worden getild. Dit kan voor eeltvorming of zelfs blaren aan de handen zorgen en misschien verlies je je grip op de dumbbells, halters en zelfs battle ropes. Om dit te voorkomen, kun je het beste fitnesshandschoenen dragen. Hiermee heb je meer grip en voorkom je die vervelende eelt- en blaarvorming. Bij wehkamp zijn er diverse soorten en merken verkrijgbaar, zoals Tunturi en Nike fitnesshandschoenen.

Fitnesshandschoenen voor dames en heren

Fitnesshandschoenen voor heren verschillen van de modellen voor dames. Dit heeft alles te maken met het feit dat dameshanden anders gebouwd zijn dan de handen van mannen. De handschoenen voor fitness bij wehkamp zijn dan ook in verschillende maten verkrijgbaar, alles voor de beste pasvorm. Til je echt zware gewichten, dan zijn de Heavyweight modellen, bijvoorbeeld van Nike, een goed idee. Door de padding bij de handpalmen word je niet afgeleid door zere handen.

Handschoenen voor fitness kopen bij wehkamp

De echte fitnessfanaat koopt de beste handschoenen voor fitness bij wehkamp. Zoek je een specifiek merk, gebruik dan de handige zoekfilters aan de zijkant om de zoekduur te verkorten. Heb je een mooi paar uitgezocht, dan hoef je niet lang te wachten voor je ze kunt gebruiken. Plaats je namelijk vandaag je bestelling, dan wordt deze morgen al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.