Fitbit Inspire 2 activity tracker, Zwart

  Fitbit Inspire 2 activity tracker

  99.-
  Zwart

  Fitbit Inspire 2 activity tracker

  Maak van gezond leven een gewoonte met Fitbit Inspire 2 plus een gratis jaarabonnement op Fitbit Premium. Met deze activitytracker registreer je precies al je sportactiviteiten en wordt ten allen tijden je ook je hartslag in de gaten gehouden. Al je activiteit wordt bijgehouden op dit gebruiksvriendelijke apparaat met een batterijduur tot wel 10 dagen per volle batterij. Verder is de fitnesstracker uitgerust met meerdere fitness en voedingshulpprogramma’ s, persoonlijke adviezen en slaaptools wanneer de premium functie geactiveerd wordt. Alles om van jou leven net dat beetje simpeler te maken.

  Al je sport
  Hou je fitness doelen tot in de details bij, de Fitbit Inspire 2 meet elke verbrande calorie. Verder kun je leeftijd en hartslag in ruststand invoeren zodat de fitbit kan laten zien of je in de vetverbrandings-, cardio- of piekzone bent. Ook als je wilt zwemmen helpt de FitBit je, de waterdichte activitytracker meet hoe ver je hebt gezwommen en hoeveel calorieën je daarbij verbruikt hebt.

  Minuten in actieve zones
  Wanneer je doelhartslagzones bereikt gaat je tracker trillen, zodat je weet dat je zoneminuten verdient voor activiteiten waarvan je hart sneller gaat kloppen. Vervolgens kun je de resultaten van je inspanningen bekijken in de app en weet je of je voldoet aan het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie van 150 minuten gemiddelde activiteit of 75 minuten intensieve activiteit per week.

  Slank en modern design
  Fitbit Inspire 2 heeft een slanke vormgeving, een verlicht oled-touchscreen en zit erg comfortabel zodat je hem uitstekend dag en nacht kunt dragen. Pas de look van Fitbit Inspire 2 naar wens aan en kies uit wijzerplaten voor elke stijl en gelegenheid.
  Inspire 2 synchroniseert automatisch met de meeste smartphones en tablets, zodat je een helder overzicht van je statistieken en voortgang hebt in de Fitbit app.

  Batterijduur tot 10 dagen
  Met een batterijduur van tot wel 10 dagen houdt Fitbit Inspire 2 je dag en nacht gemotiveerd zonder dat je steeds hoeft op te laden. Varieert afhankelijk van gebruik en andere factoren.

  Dagelijkse herstelscore
  Door intensieve work-outs af te wisselen met rustdagen voor herstel, kun je betere resultaten behalen. Ontdek wat je lichaam nodig heeft met de herstelscore in Fitbit Premium. Elke ochtend ontvang je een score in de Fitbit app op basis van je activiteit, slaap en hartslagvariabiliteit. Daarnaast krijg je een persoonlijk doel voor die dag en aanbevelingen voor work-outs of hersteloefeningen, afhankelijk van wat je lichaam nodig heeft. Naarmate je fitter wordt, veranderen je scores en dagelijkse doelen met je mee.*

  Inclusief 1 jaar Fitbit Premium
  Profiteer van uitgebreide analyses, exclusieve inzichten, slaaptools, work-outs en meer.

  * Voor dagelijkse herstelscore is een Fitbit Premium-lidmaatschap vereist.
  lees meer

  Specificaties

  Touchscreen
  Waterdicht
  Accuduur (uur)240
  BesturingssysteemMerkeigen
  KleurZwart
  FabriekstypeInspire 2
  MerkFitbit
  bekijk alle specificaties
  TouchscreenGarantieBluetooth

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.