Fitbit Charge 2 activiteiten tracker (maat L), Blauw
 • Uitverkocht

  FitbitCharge 2 activiteiten tracker (maat L)

  159.-119.-je bespaart 40.-
  2 reviews

   Sorry! Dit product is uitverkocht

   Artikelomschrijving

   De Fibit Charge 2 helpt je om je gezondheidsdoelen te bepalen en te behalen. Dankzij het dunne, flexibele bandje en het stijlvolle design heeft de activiteitentracker een subtiele uitstraling. De tracker registreert je stappen, afstand, calorieverbruik en slaapritme. Daarnaast stelt de SmartTrack functie vast of je bepaalde oefeningen hebt gedaan.

   Heart rate meter
   Door de handige heart rate meter kan je zien wat je hartslag is. Zo kan je goed in de gaten houden hoe je hart reageert op je activiteiten.

   Ideale sport assistent
   Door de handige Fitbit app kan je je doel instellen en er vol voor gaan. Dankzij de gekleurde lampjes op de tracker of een lichte vibratie weet je of je een bepaalde oefening moet doen. De activiteitentracker is niet alleen een geweldige sport assistent, hij geeft ook aan wanneer je een bericht op je telefoon binnenkrijgt.

   Door de goede batterij kan de tracker 5 dagen door zonder op te laden. Hij wordt niet snel moe en is dus de ideale motivator.

   Specificaties:
   - OLED display
   - Bluetooth LE
   - Radio ontvanger: Bluetooth 4.0
   - Oplaadtijd één tot twee uur
   - Waterdicht: Nee

   Polsmaten:
   - Small 5.5'' - 6.7'' (14 cm - 17 cm)
   - Large 6.7'' - 8.1'' (17 cm - 20,6 cm)
   - Extra Large 8.1'' - 9.3'' (20,6 cm - 23,6 cm)

   Kan synchroniseren met:
   - Mac OS X 10.6 en nieuwer
   - iPhone 4S en nieuwer
   - iPad 3 en nieuwer
   - Android 4.3 en nieuwer
   - Windows 10 apparaten

   LET OP: Windows 10 computers die geen bluetooth LE bezitten, hebben een draadloze synchronisatie dongel nodig om met de tracker te kunnen synchroniseren

   Specificaties

   Inhoud verpakking

   Reviews

   algemene beoordeling
   3(2 reviews)

   Fijn artikel gericht op bewegen

   Fijn artikel, mooie vormgeving sportband/horloge in een. Handig tijdens het sporten, is zeer gebruiksvriendelijk. Zonder telefoon ook te gebruiken voor het registreren van een workout. Slaap cyclus is helaas minder dan ik had gehoopt. Hij meet hem om de dag wel nauwkeurig in fases (rem/ligt/diep/wakker) en dan de andere dag alleen de fases (wakker / onrustig / in slaap) kan ook niet uitvinden waar dit aan ligt. Maar fijn dat de hartslag ook bij actief gebruik gemeten wordt. Eet log is nog niet compatibel met Nederland dus heb de Amerikaanse versie en hierdoor is die ook minder nauwkeurig. Met name dus handig om je sport/beweeg resultaten en hartslag vast te leggen.

   7 mensen vonden dit nuttig

   Kleur: ZwartType: maat L

   Binnen twee jaar niet meer op te laden

   Heb twee fitbits gekocht in april 2015. Je zou denken dat deze dingen gemaakt zijn voor langdurig gebruik. Beiden zijn ze niet meer te gebruiken. Een is niet meer op te laden en het bandje slijt enorm. Laad de Fitbit altijd thuis op op een vatste plek. Moet nu oplader op fitbit drukken. Ook ander kabeltje helpt niet. Andere fitbit voor vriend gekocht is al meer dan twee manden buitengebruik. Ben erg ontevreden.

   10 mensen vonden dit nuttig

   Kleur: ZwartType: maat L

   checktoegevoegd aan winkelmand

   kies categorie
   mijn wehkamp