overzicht
Fisher-Price zoek & spel pinguin

  Fisher-Pricezoek & spel pinguin

  35.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fisher-Price zoek & spel pinguin

  Dit coole vriendje staat te springen om kleuters spelenderwijs en op een supercoole, interactieve manier van alles te leren over het alfabet, letterklanken en spellen!

  Leg de letterblokjes neer en laat pinguïn van het ene naar het andere letterblokje springen. Je kunt meer dan 150 woorden spellen —met vrolijke lichtjes, leuke liedjes en grappige zinnetjes! Druk op het knopje op zijn buikje voor leuke liedjes en zinnetjes. Maar het blijft niet bij leren spellen. Ook leert hij kleintjes van alles over klanken, nieuwe woordjes en grappige weetjes. "Snel begint met een S. Pinguïns kunnen heel snel zwemmen!

  Zoeken en Spellen Pinguïn is met drie interactieve speelstanden, een heleboel liedjes en zinnetjes, leuke spelletjes en leermogelijkheden een supercool speelvriendje voor uw kleine denker! Stimuleert je kleintje om een groot denker te worden. Letters & letterklanken: Telkens wanneer uw kindje pinguïn op een letter zet, leert hij kleintjes de naam van de letter, de letterklank en zelfs grappige weetjes en nieuwe woordjes! Woorden spellen: Kleintjes beginnen in de stand "Rijmen maar" met leuke speloefeningen en worden daarna uitgedaagd met snellere speloefeningen die het auditieve geheugen en de aandachtsboog trainen. Rijmen: Dit Pinguïnvriendje laat kleintjes kennismaken met gangbare woordfamilies (zoals kat, mat, vat, lat, rat). Daarna is het tijd om spelenderwijs samen te rijmen en spellen!

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand