overzicht
Fisher-Price PreSchool denken en leren smart scan kleurenkameleon
 • Sale
 • -25%

  Fisher-PricePreSchool denken en leren smart scan kleurenkameleon

  34.9526.20je bespaart 8.75
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fisher-Price PreSchool denken en leren smart scan kleurenkameleon

  Deze schattige kameleon van Fisher Price moedigt kleuters aan de wereld van kleuren en cijfers te ontdekken. Druk op de knop op de staart van de kameleon om één van de tien verfspatten te scannen. Kameleon benoemt de kleur. Ze kunnen ook de verfspatten op de vloer leggen, een speelstand kiezen en instructies volgen, zingen, tellen, spelletjes spelen en meer. Ze kunnen ook andere voorwerpen in de kamer scannen, zoals een boek of een speeltje, en kijken wat er gebeurt.
  Ze kunnen zich helemaal uitleven met dit "kleurige" vriendje. Er zijn 3 leuke en interactieve manieren om te spelen: kleuren, tellen en spelletjes.
  In de speelstand kleuren moedigt de kameleon kinderen aan om kleuren te zoeken en andere interactieve spelletjes te spelen. Kameleon helpt kinderen het verschil te begrijpen tussen kleuren en het benoemen van kleuren. "Dat is rood! Zoek nu de kleur blauw!"
  In de speelstand cijfers en tellen scannen kinderen de verfspetters met cijfers erop. Kameleon helpt kinderen van 1 tot 10 tellen. "Laten we cijfers gaan zoeken. Ik zeg welk cijfer je moet zoeken. Klaar? Laat me het cijfer 4 zien." Ook leert kameleon kleuters met het sorteren en benoemen van kleuren.
  In de stand spelletjes spelen kinderen zo snel mogelijk “Volg de lichtjes" en "Kleuren tellen", want deze spellen zijn een race tegen de klok! "Zoek 5 blauwe voorwerpen binnen 10 seconden. Klaar? Af." Kameleon zorgt voor superveel speelplezier en leert kleuters luisteren en instructies opvolgen

  Smart scan kleurenkameleon is een van de nieuwe Denken & Leren speeltjes van Fisher-Price. Dit speelgoed gaat een stap verder dan het leren van ABC's en 1-2-3-'s: het leert kinderen zelfstandig denken. Elk speeltje stimuleert vaardigheden voor de 21e eeuw, zoals nieuwsgierigheid, experimenteren en probleemoplossing op manieren die kinderen nog niet kenden. Uw kleintje ontdekt spelenderwijs steeds weer nieuwe mogelijkheden. Stimuleert de leergierigheid, nu en later.

  Exclusief AAA batterijen

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  Toezicht door volwassenen wordt voor dit product aanbevolen.

  Fisher-Price
  Kleuters willen de wereld om zich heen ontdekken en begrijpen. Ze zijn werkelijk overal nieuwsgierig naar en leren het meest door te spelen, uit te proberen en te ontdekken hoe dingen werken. Het speelgoed uit de serie Denken en Leren bevordert de ontwikkeling en de nieuwsgierigheid die kinderen eigen is. Kinderen leren tijdens het spelen niet alleen kleutervaardigheden: ze leggen de basis om uit te groeien tot een groot denker.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand