Fisher-Price peutertelefoon
 • babydeals
 • -50%

  Fisher-Pricepeutertelefoon

  14.957.45je bespaart 7.50
  vandaag besteld, morgen in huis
  Babydeals!

  Babydeals!

  Profiteer vanaf 10 t/m 23 februari van hoge kortingen op heel veel voor baby's. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. ontdek alle deals >

  Topdeals!

  Topdeals!

  Profiteer van deze topdeal. Wees er snel bij, want op = op.

  Fisher-Price peutertelefoon

  “Tring-tring!” Zeg "hallo" tegen de nieuwe look van de Fisher-Price peutertelefoon.
  Dit klassieke speeltje heeft nu een moderner ontwerp maar is nog even leuk en schattig als altijd. Met leuk gezichtje, ronddraaiende schijf, telefoongeluidjes en ogen die bewegen als baby de telefoon voorttrekt. Het koord aan de hoorn zorgt ervoor dat er niets zoekraakt.
  De Peutertelefoon stimuleert rollenspel en bevordert baby's ontwikkeling. De draaischijf laat baby kennismaken met cijfers van 1 tot 9 en bevordert de fijnmotorische vaardigheden. Baby oefent zijn grofmotorische vaardigheden als hij gaat staan en de telefoon achter zich aan trekt. De vrolijke kleuren en de bewegingen en geluidjes stimuleren baby's zintuigen.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  Toezicht door volwassenen wordt voor dit product aanbevolen.

  Fisher-Price - Newborn & Infant
  Ontdek ook hoe leerzaam en leuk spelen met Fisher-Price is. Fisher-Price is al sinds de jaren ‘30 een begrip op het gebied van baby- en peuterspeelgoed en staat voor innovatie en kwaliteit. De doelstelling van Fisher-Price is speelgoed ontwikkelen dat de zintuigen en fantasie stimuleert en dat leerzaam, nieuw en verrassend is.
  lees meer

  Specificaties