Fisher-Price Mega Bloks Minions Supervillain Jet
 • Uitverkocht

  Fisher-Price Mega BloksMinions Supervillain Jet

  49.9524.95je bespaart 25.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Fisher-Price Mega Bloks Minions Supervillain Jet

  CNF60 - Mega Bloks Minions - Superboevenjet

  Kevin en Stuart gaan de lucht in met de Supervillain Jet van Mega BloksMinions. Het zal chaos in de cockpit zijn wanneer je één van je Minions aan het roer van deze verachtelijke vliegtuig zet. Ontketen één van de draagraketten aan de zijkanten van de jet of laat de piloot uit de werkende schietstoel vliegen! Als de dingen echt uit de hand lopen, open je het onderste luik en gebruik je de lijn om naar beneden ab te seilen om je in veiligheid te brengen. De Minions  zijn voorzien van verwisselbare onderdelen en accessoires, zoals overalls, bril en zelfs armen en voeten, zodat je zaken kunt combineren en bijpassen om ze naar je eigen smaak te maken!

  Ideaal voor kinderen van 5 jaar en ouder

  Kenmerken:

  - Volledig bouwbare jet met opengaande cockpit en luifel, werkende schietstoel, twee lanceerinrichtingen aan de zijkanten, en een luik voor snelle ontsnappingen
  - Twee bouwbare Kevin en Stuart Minions met verwisselbare onderdelen inclusief overalls, brillen, armen, voeten en haar• Verzamel en combineer met andere Mega Bloks MinionsTM speelsets om je eigen Minion kattekwaad te bouwen!
  lees meer

  Specificaties