overzicht
Fisher-Price Little People dierenverzorgingsboerderij
 • Uitverkocht

  Fisher-Price Little Peopledierenverzorgingsboerderij

  54.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle babyspeelgoed

  Fisher-Price Little People dierenverzorgingsboerderij

  Boer Jed is altijd druk met het verzorgen van al zijn dieren op de Little People Dierenverzorgingsboerderij. Hij kan wel wat hulp van uw kleine boer gebruiken. Kleuters vinden het geweldig om te leren hoe ze voor hun dierenvriendjes moeten zorgen, zoals het voeren van de kippen of een zacht dekentje op de rug van het paard leggen. Ze ontdekken wat er allemaal gebeurt op deze boerderij.

  Druk op de ontdekkingsknop om de staldeuren te openen en je hoort grappige liedjes en zinnetjes. Spelen maar! Of maak het hooiluik in de schuur open en activeer meer geluiden en zinnetjes! Kleine boeren kunnen op de ontdekkingsknop drukken om de eieren te laten 'uitkomen', de silo omkeren om het maïs naar beneden te horen vallen (plof, plof, plof) en nog veel meer! Tingelingeling - als de dieren de bel horen, weten ze dat het etenstijd is. Vergeet niet de kippen hun maïs te voeren! Deze Little People speelset boordevol activiteiten is veel meer dan een boerderij, het is een thuis voor alle nieuwe vriendjes van je kind.

  Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  Waar ontwikkeling en spel samenkomen.

  Ontwikkeling
  Deze boerderij zorgt voor urenlang speelplezier en stimuleert de ontwikkeling van uw kleintje met vrolijke kleuren, liedjes en geluiden. Kleine handjes kunnen een heleboel verschillende materialen verkennen!

  Nieuwsgierigheid & verwondering
  Als kleuters alle speelmogelijkheden van deze boerderij ontdekken, zoals op het ontdekkingsknopje drukken om grappige geluiden te horen en de staldeuren open zien gaan, leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren, een fantastische kennismaking met oorzaak en gevolg!

  Emoties & zelfontplooiing
  Als kinderen doen alsof ze de boerderijdieren eten geven en verzorgen, leren ze hoe het voelt om voor een ander te zorgen.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand