overzicht
Fisher-Price Little People dierenreddingspost speelset
 • Sale
 • -18%

  Fisher-Price Little Peopledierenreddingspost speelset

  54.9544.95je bespaart 10.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fisher-Price Little People dierenreddingspost speelset

  Kleintjes worden de held van de Little People-stad met deze interactieve dierenredders speelset! Je kleine kan en jong katje uit de boom redden door op het ontdekkingsknopje te drukken of het licht aandoen in de brandweerkazerne en brandweerman Rob in zijn brandweerauto laten springen om te hulp te schieten. Met liedjes en zinnetjes.

  Heb je hulp vanuit de lucht nodig? Draai aan de slinger en laat de propellers van de helikopter draaien. Het is tijd voor een luchtreisje! Zodra het katje weer veilig op de grond is, kan Mia haar meenemen naar de dierenarts om te controleren of alles in orde is met haar. Daarna kan ze haar meenemen naar het asiel. Haar puppyvriendje zit al te wachten tot hij in bad mag. Deze superleuke speelset leert kleintjes dat dieren niet zonder de zorg en hulp van mensen kunnen!

  Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  Waar ontwikkeling en spel samenkomen.

  Ontwikkeling
  Zachte boomblaadjes, vrolijke kleuren en lichtjes, leuke geluiden en zinnetjes stimuleren de ontwikkeling van de zintuigen van uw kind.

  Nieuwsgierigheid & verwondering
  Als kleuters ontdekken dat ze op het ontdekkingsknopje kunnen drukken om de brandweerauto met leuke geluiden op te roepen, leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren, een fantastische kennismaking met oorzaak en gevolg!

  Emoties & zelfontplooiing
  Als kinderen doen alsof ze de dieren redden en verzorgen, leren ze hoe het voelt om voor een ander te zorgen.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand