Fisher-Price leerplezier slimme moves rockit
 • Uitverkocht

  Fisher-Priceleerplezier slimme moves rockit

  56.9528.45je bespaart 28.50
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Fisher-Price leerplezier slimme moves rockit

  Slimme Moves RockIt en Spark staan te popelen om samen met jouw kindje te spelen en leren! Dit schattige tweetal reageert op elkaar en op jouw kindje met interactieve lichtjes, liedjes, geluidjes, zinnetjes over het alfabet, kleuren, tellen en meer.

  Kleintjes vinden het fantastisch om met deze twee vriendjes te spelen en te zien hoe ze op elkaar (of op jouw kleine!) reageren met vrolijke lichtjes en coole bewegingen.

  Met Meegroeispeelgoed technologie verandert de leerzame content naarmate baby groeit! Waar ontwikkeling en spel samenkomen: Begrijpend leren, coole melodietjes en zinnetjes leert jouw kindje over het alfabet, kleuren, tellen, vormen, Spaans en meer!

  Ontwikkeling van de zintuigen: Stimuleer de zintuigen van baby met vrolijke, gekleurde lichtjes en leuke muziek, bewegingen en verschillende materialen.

  Nieuwsgierigheid & verwondering: Als kleintjes ontdekken dat ze RockIt en Spark kunnen laten bewegen en grappige lichtjes en geluidjes kunnen activeren, leren kinderen over oorzaak en gevolg.
  lees meer

  Specificaties