overzicht
Fisher-Price Leerplezier puppy peutertelefoon

  Fisher-PriceLeerplezier puppy peutertelefoon

  18.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fisher-Price Leerplezier puppy peutertelefoon

  Kleine techies zullen het prachtig vinden om met hun eigen Leerplezier Spreek een boodschap in Smart Phone te spelen. De telefoon heeft vier interactieve "apps", acht verschillende emoticons, kleurige lichtjes en echte telefoongeluiden. Lijkt precies op de telefoon van papa en mama!

  Deze interactieve smart phone zit boordevol leuke activiteiten: bel je vriendje Puppy, klik op de app-knopjes, speel muziek vanaf je speellijst, neem een speciale "voicemail" op... en speel deze af zo vaak je wilt! En als kleintjes al de grappige geluiden en lichtjes voor het spelen van rollenspellen ontdekken met deze smart phone, leren ze van alles over tellen, de dagen van de week, gevoelens, begroetingen en gesprekken!
  Liedjes en zinnetjes laten kleintjes kennismaken met de dagen van de week, gevoelens, gesprekken, begroetingen en vriendelijke zinnetjes.
  Zinnetjes en liedjes laten kleintjes kennismaken met om de beurt praten aan de telefoon.

  De telefoon lijkt net echt en de grappige geluidjes moedigen kleintjes aan hun fantasie de vrije loop te laten en te doen alsof ze oma (of opa) bellen en nog veel meer!

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand