Fisher-Price Leerplezier in de stadsbus
 • Uitverkocht

  Fisher-PriceLeerplezier in de stadsbus

  24.9519.95je bespaart 5.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Fisher-Price Leerplezier in de stadsbus

  Allemaal instappen in deze bus boordevol leerplezier! De Fisher-Price Leerplezier Stadsbus boordevol leuke liedjes en geluidjes moedigt baby aan om te kruipen en leert baby van alles over kleuren, cijfers, vormen en meer! Duw de bus voort en luister naar speelse liedjes en geluidjes. Maak meer leerzame content beschikbaar door een kiekeboe-deurtje open te doen en het raam heen en weer te schuiven. Kleintjes kunnen zelfs het liedje 'De wielen van de bus' afspelen door op het oplichtende muziekknopje te drukken. Als baby het wieltje laat ronddraaien, stimuleert dit de fijnmotorische vaardigheden. Je kleine vindt het fantastisch om alle leerzame activiteiten te ontdekken op de Leerplezier In de Stad Bus!

  Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

  Waar leren kinderspel wordt.

  Kleuren en Vormen
  Als kleintjes op de drie vormenknopjes drukken en achter de bus aan kruipen, horen ze leuke liedjes, geluidjes en zinnetjes over bekende kleuren, vormen en meer.

  Tegenovergestelden
  De Leerplezier Stadsbus leert baby van alles over tegenovergestelden als ze het raampje heen en weer schuiven en de deur open en dicht doen zodat ze hun vriendjes in de bus kunnen zien.
  lees meer

  Specificaties