Fisher-Price Leerplezier eerste woorden puppy interactieve knuffel
 • uitverkocht

  Fisher-Price Leerplezier eerste woorden puppy interactieve knuffel

  22.99je bespaart 5.-
  27.99adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Fisher-Price Leerplezier eerste woorden puppy interactieve knuffel

  Zeg maar hoi tegen baby's BFF! Puppy is zacht en knuffelig! Hij zorgt ervoor dat leerplezier nooit stopt. Hij reageert op baby's aanraking met grappige zinnetjes en vrolijke meezingliedjes met meer dan 100 eerste woordjes, lichaamsdelen, vormen en meer. Omdat iedere baby zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, geeft Puppy met meegroeispeelgoed technologie je de kans om het niveau te kiezen dat het best bij jouw kindje past.
  Voor ieder van de drie niveaus zijn er liedjes, geluidjes en zinnetjes. De gekleurde lichtjes van Puppy's oplichtende hartje knipperen zelfs mee op de maat van de muziek!

  Niveau 1 – Onderzoeken –Als jouw kind op de handen, voeten, het hartje, de neus of het oor van Puppy drukt, hoort het de eerste woordjes, kleuren, het ABC, lichaamsdelen en meer!
  Niveau 2 - Stimuleren - Kleintjes worden op dit niveau aangemoedigd mee te tellen, kleuren te zoeken en lichaamsdelen aan te wijzen. Ze worden beloond als ze het goed doen!
  Niveau 3 – Fantasie – Puppy is klaar om te doen alsof en stimuleert de fantasie van kleintjes met meezingliedjes en zinnetjes. Ze leren spelenderwijs nieuwe woordjes!

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 0,5 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Muziek
  Geluid
  Licht
  Beweging
  KleurBruin
  MerkFisher-Price
  FabriekstypeFPM60
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.