Fisher-Price Leerplezier eerste woorden puppy interactieve knuffel, Bruin
 • uitverkocht

  Fisher-PriceLeerplezier eerste woorden puppy interactieve knuffel

  26.9522.90je bespaart 4.05
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Fisher-Price Leerplezier eerste woorden puppy interactieve knuffel

  Zeg maar hoi tegen baby's BFF! Puppy is zacht en knuffelig! Hij zorgt ervoor dat leerplezier nooit stopt. Hij reageert op baby's aanraking met grappige zinnetjes en vrolijke meezingliedjes met meer dan 100 eerste woordjes, lichaamsdelen, vormen en meer. Omdat iedere baby zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, geeft Puppy met meegroeispeelgoed technologie je de kans om het niveau te kiezen dat het best bij jouw kindje past.
  Voor ieder van de drie niveaus zijn er liedjes, geluidjes en zinnetjes. De gekleurde lichtjes van Puppy's oplichtende hartje knipperen zelfs mee op de maat van de muziek!

  Niveau 1 – Onderzoeken –Als jouw kind op de handen, voeten, het hartje, de neus of het oor van Puppy drukt, hoort het de eerste woordjes, kleuren, het ABC, lichaamsdelen en meer!
  Niveau 2 - Stimuleren - Kleintjes worden op dit niveau aangemoedigd mee te tellen, kleuren te zoeken en lichaamsdelen aan te wijzen. Ze worden beloond als ze het goed doen!
  Niveau 3 – Fantasie – Puppy is klaar om te doen alsof en stimuleert de fantasie van kleintjes met meezingliedjes en zinnetjes. Ze leren spelenderwijs nieuwe woordjes!

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 0,5 jaar.
  lees meer

  Specificaties