Fisher-Price houten Balanceer vogeltje

  Fisher-Pricehouten Balanceer vogeltje

  21.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fisher-Price houten Balanceer vogeltje

  Stapelspeelgoed in de vorm van een vogel met hout-accenten en 4 dierenvriendjes die je baby op de vleugels kan stapelen

  • Baby's en peuters kunnen de dieren gelijkmatig verdelen zodat de vogel recht blijft staan, of ze allemaal op één vleugel stapelen om hem te zien schommelen!
  • Elk stapeldiertje heeft een vriendelijk dierengezichtje, felle kleuren, en leuke structuren en activiteiten voor je baby.
  • Je hoort de kleurrijke kralen rammelen in de basis terwijl de vogel heen en weer beweegt.
  • ​Voor baby's van 6 maanden en ouder

  Met de Fisher-Price stapel en rammel vogel kan je baby de vier dieren op de vleugels van de vogel stapelen om hem in balans te houden, of ze allemaal aan één kant stapelen om de vogel te zien schommelen. Elk stapeldier heeft een vriendelijk gezicht, leuke structuren en felle kleuren om de zintuigen van je baby te prikkelen. De vogel heeft ook een draaischijf op zijn buik, lintjes als haar en kleurrijke kralen in zijn schommelende basis die rammelen wanneer de vogel heen en weer beweegt! Waar ontwikkeling en spel samenkomen Fijnmotorische vaardigheden: Het vastpakken en stapelen van de dieren stimuleert de behendigheid en oog-handcoördinatie van je baby. Denkvermogen: Ook de allerkleinsten kunnen hun probleemoplossende vaardigheden stimuleren door te leren stapelen om zo het evenwicht van de vogel te bewaren. Ontwikkeling van de zintuigen: Een scala aan lichte kleuren, structuren en leuke rammelgeluidjes stimuleren de visuele en auditieve zintuigen en de tastzin van je baby.
  lees meer

  Specificaties