overzicht
Fisher-Price Dek-je-tafeltje snackbordje
 • -8%

  Fisher-PriceDek-je-tafeltje snackbordje

  34.9531.95je bespaart 3.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fisher-Price Dek-je-tafeltje snackbordje

  Deze interactieve snack leert kleintjes van alles over tafelmanieren terwijl ze spelen met de lekkere hapjes! Je kind kan de snacks, het bestek en de bekers in de uitsparingen in het blad leggen en... puzzelen maar. Als kleintjes de snacks op hun bordje sorteren, worden ze beloond met leuke zinnetjes en liedjes over goede manieren, sorteren, samen delen en meer! (Het "magische" bordje weet zelfs welk hapje nog niet goed op het bordje ligt!) Als je kleine het leuk vindt om tijdens het eten naar een muziekje te luisteren, kan hij op het knopje drukken voor liedjes en grappige melodietjes. En Puppy en Zusje vinden het ook leuk om samen plezier te maken (en te eten), druk op hun oplichtende knopjes om zinnetjes te horen die samen delen en goede manieren aanmoedigen. Het Dek-je-tafeltje Snackbordje valt zeker in de smaak door de Meegroeispeelgoed-technologie die werd ontwikkeld zodat het leerplezier meegroeit met uw kind!

  Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

  Elk niveau bevat veel verschillende geluidjes, liedjes, melodietjes en zinnetjes die op dat moment het best aansluiten bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van uw kind.

  Niveau 1
  Leren. Dit niveau bevat een heleboel verschillende activiteiten die baby's nieuwsgierigheid stimuleren en hun ontdekkingen belonen met leuke zinnetjes en geluidjes.

  Niveau 2
  Ontdekken. Eenvoudige aanwijzingen en vragen moedigen kleintjes aan bekende voorwerpen en meer uit niveau 1 te zoeken. Kinderen worden beloond met leuke liedjes als ze het goed gedaan hebben.

  Niveau 3
  Doen alsof. Als uw kleuter groeit, biedt deze fase leuke, fantasievolle liedjes en zinnetjes die het eerste rollenspel stimuleren. Uw kleintje doet alsof hij groot is!
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand