overzicht
Fisher-Price Bright Beats BeatBo Boogie Boombox
 • Sale
 • -35%

  Fisher-PriceBright Beats BeatBo Boogie Boombox

  36.9523.95je bespaart 13.-
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fisher-Price Bright Beats BeatBo Boogie Boombox

  Dans op de beat, baby! Vrolijke Beats vriendjes BeatBo, BeatBelle en BeatBowWow zijn er klaar voor om te dansen met baby. De Fisher-Price BeatBo Boogie Boombox heeft vrolijke lichtjes, coole beats en twee superleuke manieren om te spelen die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van uw feestbeestje. Je kleintje heeft er z'n handjes én voetjes vol aan!!

  Kleintjes kunnen aan de rolbal draaien om een feestje te bouwen met licht en muziek of schuiven met de knop om 'm te horen klikken. En elk vriendje heeft een ander vorm zodat oudere baby's ze in de juiste opening van de boombox kunnen stoppen voor nog meer coole beats en leuke zinnetjes! De boombox is voorzien van een handige draaghendel zodat je de party overal mee naartoe kunt nemen.

  Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

  Waar ontwikkeling en spel samenkomen.

  Fijnmotorische vaardigheden
  Het pakken en plaatsen van de leuke boogievriendjes op de juiste plek op de Boombox bevordert de oog-handcoördinatie van uw kleintje!

  Nieuwsgierigheid
  De handelingen van uw kleintje zorgen voor muziek en lichtjes waardoor hij kennismaakt met oorzaak en gevolg!

  Fantasie & creativiteit
  Door steeds in een verschillende volgorde op de vriendjes te duwen ontstaat een uniek liedje, waardoor uw kleintje zijn muzikale kant ontdekt.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(2 reviews)
  Meest recent

  Ontzettend leuk speelgoed voor de allerliefste.

  Mijn achterkleindochter was er vreselijk blij mee.

  1 persoon vond dit nuttig

  Vrolijke peuterradio

  Een peuterradio met lichtjes die goed zichtbaar zijn als het buiten iets schemerig is. De muziekjes zijn leuk en eentonig voor kinderen met teksten die gemakkelijk te onthouden zijn (ook leuk voor ouders ;-) ). De poppetjes zijn een leuke toevoeging maar behalve de drukfunctie (knoppen reageren ook zonder poppetjes) zie ik ze geen toevoeging geven aan het speelgoed. Zodra je op 1 van de bovenste knoppen drukt wordt de kleur benoemd en bij nogmaals drukken de vorm. Ik begrijp wel dat kinderen hierop swingen. Hier in ieder geval wel.

  toegevoegd aan winkelmand