overzicht
Fisher-Price Bright Beats BeatBo Boogie Boombox
 • Sale
 • -15%

  Fisher-PriceBright Beats BeatBo Boogie Boombox

  36.9531.40je bespaart 5.55
  vandaag besteld, morgen in huis

  Fisher-Price Bright Beats BeatBo Boogie Boombox

  Dans op de beat, baby! Vrolijke Beats vriendjes BeatBo, BeatBelle en BeatBowWow zijn er klaar voor om te dansen met baby. De Fisher-Price BeatBo Boogie Boombox heeft vrolijke lichtjes, coole beats en twee superleuke manieren om te spelen die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van uw feestbeestje. Je kleintje heeft er z'n handjes én voetjes vol aan!!

  Kleintjes kunnen aan de rolbal draaien om een feestje te bouwen met licht en muziek of schuiven met de knop om 'm te horen klikken. En elk vriendje heeft een ander vorm zodat oudere baby's ze in de juiste opening van de boombox kunnen stoppen voor nog meer coole beats en leuke zinnetjes! De boombox is voorzien van een handige draaghendel zodat je de party overal mee naartoe kunt nemen.

  Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

  Waar ontwikkeling en spel samenkomen.

  Fijnmotorische vaardigheden
  Het pakken en plaatsen van de leuke boogievriendjes op de juiste plek op de Boombox bevordert de oog-handcoördinatie van uw kleintje!

  Nieuwsgierigheid
  De handelingen van uw kleintje zorgen voor muziek en lichtjes waardoor hij kennismaakt met oorzaak en gevolg!

  Fantasie & creativiteit
  Door steeds in een verschillende volgorde op de vriendjes te duwen ontstaat een uniek liedje, waardoor uw kleintje zijn muzikale kant ontdekt.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand