Sportaccessoires
Fight Back hand wrap bandages, Zwart
 • Uitverkocht

  Fight Backhand wrap bandages

  15.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Fight Back hand wrap bandages

  De Fight Back Boxing hand wraps beschermen je pols, vingers en knokkels bij boksen en andere vechtsporten. Deze hand wrap heeft een duimlus om een goede plaatsing gemakkelijk te maken en een klittenband sluiting om de bandage stevig op zijn plaats te houden. Het materiaal van licht elastische katoen zit comfortabel en verstevigt je hand en pols tijdens het boksen.

  Door de Fight Back Boxing hand wraps te gebruiken verklein je het risico op polsblessures als je een klap opvangt met het verkeerde gedeelte van je hand. Je zet je duim vast en voorkomt daarmee verstuiking of een botbreuk. Je verkleint ook de kans op een "boksersfractuur", dwz je vingerbot breken door ergens hard tegenaan te slaan. 

  Deze bandages zijn ook te gebruiken als polsbandage buiten je training om. Bij een polsblessure kun je de hand wraps gebruiken om je pols vast te zetten en op deze manier verkeerde bewegingen te voorkomen, de belasting te verminderen en verdere blessures te voorkomen. Als polsbandage is deze hand wrap geschikt om eenvoudige blessures te ondersteunen zoals een verrekte of gekneusde pols. 

  De afmeting van de Fight Back Boxing hand wraps zijn 350 x 5 x 0,02 cm en ze worden per paar verkocht.
  lees meer

  Specificaties