FIFA 22 (PlayStation 5)

  Electronic ArtsFIFA 22 (PlayStation 5)

  64.99

  FIFA 22 (PlayStation 5)

  Voel het verschil op het veld met de nieuwe gameplaykenmerken in FIFA 22, van herschreven keepers tot nieuwe aanvalstactieken.

  HyperMotion
  HyperMotion is een gloednieuwe gameplaytechnologie voor FIFA 22, alleen op PlayStation®5, Xbox Series X|S en Stadia, die elke wedstrijd in elk speltype nog dichter bij de werkelijkheid brengt.

  Speltype carrière
  Laat je voetbaldromen uitkomen in het speltype Carrière van FIFA 22. Je maakt een club aan en laat ze van degradatiekandidaten uitgroeien tot grootmachten. Geniet van de vernieuwde Spelerscarrière, die je meer manieren biedt om voortgang te boeken, te presteren en jezelf onder te dompelen in het avontuur van je Prof in de game.

  Volta voetbal
  VOLTA FOOTBALL keert terug met meer flair op het veld en nieuwe manieren om je stijl te laten zien en de verbinding met je selectie te krijgen op straatvoetballocaties over de hele wereld.

  Fifa 22 ultimate team
  FUT 22 heeft Division Rivals en FUT Champions opnieuw ontworpen om het toegankelijker te maken om je vaardigheden en voortgang tegenover andere spelers te testen, geeft je zelfs nog meer manieren om de club de jouwe te maken met nieuwe aanpassingsmogelijkheden zowel op als buiten het veld, en introduceert FUT-helden, de terugkeer van 's werelds meest gedenkwaardige spelers.

  Profclubs
  Het is tijd om de selectie bijeen te brengen voor een nieuw seizoen in Profclubs, met nieuwe aanpassingsmogelijkheden om je club er nog meer uit te laten springen op de tribune, een nieuw spelerontwikkelingssysteem dat je de controle geeft over de ontwikkeling van je Virtuele Prof, en gestroomlijnd sociaal spelen waardoor je makkelijker dan ooit je volgende wedstrijd kunt vinden.
  lees meer

  Specificaties

  GenreSport
  MerkElectronic Arts
  FabriekstypeFifa 22
  EAN5035223124788
  artikelnummer16-809-417

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.