FIFA 22 (code in a box) (PC)

  Electronic Arts FIFA 22 (code in a box) (PC)

  29.99
  nog 3 op voorraad

  FIFA 22 (code in a box) (PC)

  Voel het verschil op het veld met de nieuwe gameplaykenmerken in FIFA 22, van herschreven keepers tot nieuwe aanvalstactieken.

  Speltype carrière
  Laat je voetbaldromen uitkomen in het speltype Carrière van FIFA 22. Je maakt een club aan en laat ze van degradatiekandidaten uitgroeien tot grootmachten. Geniet van de vernieuwde Spelerscarrière, die je meer manieren biedt om voortgang te boeken, te presteren en jezelf onder te dompelen in het avontuur van je Prof in de game.

  Volta voetbal
  VOLTA FOOTBALL keert terug met meer flair op het veld en nieuwe manieren om je stijl te laten zien en de verbinding met je selectie te krijgen op straatvoetballocaties over de hele wereld.

  Fifa 22 ultimate team
  FUT 22 heeft Division Rivals en FUT Champions opnieuw ontworpen om het toegankelijker te maken om je vaardigheden en voortgang tegenover andere spelers te testen, geeft je zelfs nog meer manieren om de club de jouwe te maken met nieuwe aanpassingsmogelijkheden zowel op als buiten het veld, en introduceert FUT-helden, de terugkeer van 's werelds meest gedenkwaardige spelers.

  Profclubs
  Het is tijd om de selectie bijeen te brengen voor een nieuw seizoen in Profclubs, met nieuwe aanpassingsmogelijkheden om je club er nog meer uit te laten springen op de tribune, een nieuw spelerontwikkelingssysteem dat je de controle geeft over de ontwikkeling van je Virtuele Prof, en gestroomlijnd sociaal spelen waardoor je makkelijker dan ooit je volgende wedstrijd kunt vinden.
  lees meer

  Specificaties

  GenreSport
  PlatformPC
  MerkElectronic Arts
  FabriekstypeFifa 22
  Minimale systeemeisenOS:Win 10 64-bits, CPU:AMD Ath
  Aanbevolen systeemeisenOS:Win 10 64-bits, CPU:AMD Rad
  EAN5030931123788
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.