zoekresultaten
FIFA 20 (code in a box) (PC), -
 • korting
 • -43%

  Electronic ArtsFIFA 20 (code in a box) (PC)

  59.9934.-je bespaart 25.99
  vandaag besteld, morgen in huis
  tijdelijk extra voordelig

  tijdelijk extra voordelig

  Profiteer t/m 2 februari van extra hoge korting op deze EA game.

  FIFA 20 (code in a box) (PC)

  EA SPORTS FIFA 20, aangedreven door Frostbite, brengt de twee aspecten van 'The World's Game' tot leven: het prestige van het als prof spelen en de totaal nieuwe straatvoetbalervaring in EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 vernieuwt het hele spel. VOETBALINTELLIGENTIE ontgrendelt een ongekend platform voor realisme wat betreft gameplay, FIFA Ultimate Team biedt meer manieren om je droomteam samen te stellen en met EA SPORTS VOLTA speel je authentiek straatvoetbal. 

  EA Sports VOLTA
  VOLTA brengt voetbal terug naar de straten met de authentieke cultuur, creativiteit en stijl van het kleinschaligere voetbal.

  Bouw je speler
  Personaliseer en pas je vrouwelijke of mannelijke in-game avatar aan met een uitgebreide keuze aan kleding, haarstijlen, tatoeages en in-game emotes.

  Wereldwijde playgrounds
  Van een voetgangerstunnel in Amsterdam, tot een voetbalkooi in Londen, tot de daken van Tokio: ervaar een nieuwe kant van het wereldspel met VOLTA Football.

  Speel op jouw manier
  Speel 3v3 Rush (zonder goalkeep), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 en Professional Futsal. Hiernaast biedt VOLTA arena's en omgevingen van wisselende grootte, zowel met als zonder muren, die je de vrijheid geven om te voetballen zoals jij het wil.

  Speelmodi
  Bouw je eigen squad in VOLTA World, leid je speler door de VOLTA Story Mode, speel door Promotie en Degradatie in de online VOLTA League, of neem je favoriete professionele teams mee naar de straten in VOLTA Kick-Off.
  lees meer

  Specificaties