Elektrische fietsen

136 Resultaten
Aanbevolen

136 Resultaten

De kracht van een elektrische fiets

De elektrische fiets maakt de laatste jaren een flinke opmars in Nederland. Misschien valt het je wel op dat steeds meer mensen E bikes kopen. Steeds meer mensen ervaren dan ook de voordelen van zowel elektrische fietsen voor dames als elektrische fietsen voor heren. Je vindt hier verschillende E bikes. Een e bike kopen is om meerdere redenen ideaal. Een elektrische fiets kopen is voordelig om meerdere redenen. Wil je ver fietsen of raak snel vermoeid? Een sportieve e bike is dan aan te raden. Maar ook als je lange tochten wil fietsen. Met een goede E bike fiets je probleemloos tientallen kilometers.

Service en garantie op je beste elektrische fiets

Natuurlijk wil jij profiteren van uitstekende service als het gaat om de fiets. Je bent misschien in de veronderstelling dat er geen goede service en garantie wordt geboden, omdat wij een webwinkel zijn. Dit is echter een misvatting. Bestel je bij ons een fiets, dan krijg je daar aangesloten de service van FSNplus bij. Een grote organisatie waar meer dan 160 fietsvakmensen bij zijn aangesloten. Heb jij dus problemen met je fiets? Maak je dan niet druk. Je hebt altijd een servicepunt bij jou in de buurt. Je fiets is dan weer binnen no-time gemaakt, zodat je weer zorgeloos fietst.

E-bike aanbiedingen

Wil liever niet te veel uitgeven? Maar wil jij toch een prachtige fiets aanschaffen? Dan tref jij het ook met het aanbod hier. Bij ons kun je namelijk regelmatig profiteren van fantastische aanbiedingen op elektrische fietsen. Je hebt dan een uitstekende fiets voor een scherpe prijs. Geven we korting op een fiets? Op onze website geven we dit duidelijk aan. Zo zie jij precies wat jij bespaart en wat de normale prijs was. Let wel: de aanbiedingen kunnen per periode verschillen. Daarom is het verstandig om de website in de gaten te houden. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van verschillende aanbiedingen. Ook van andere producten, zoals elektrische bakfietsen.

Verschillende elektrische fiets merken

In ons aanbod hebben wij verschillende fietsen van het merk Vilette. Dit is een populair merk dat een uitstekende reputatie heeft op het gebied van elektrisch aangedreven fietsen. De fietsen zijn in verschillende prijscategorieën verkrijgbaar. Over het algemeen geldt: hoe duurder de fiets, hoe beter de fiets. Maar heb jij een kleiner budget? Ook de fietsen met een lagere prijs zijn nog altijd van meer dan prima kwaliteit.

Ook de uitstraling van de fiets is belangrijk. Ben jij het type dat graag wil opvallen? Kies dan voor een meer lichte kleur fiets. Denk daarbij aan licht blauw of een andere felle kleur waarmee jij je onderscheidt van vele andere fietsers. Heb je liever een meer neutrale kleur? Wij verkopen ook fietsen in zwart, grijs, wit en ga zo maar verder. Deze fietsen blijven altijd modern en gaan een zeer lange tijd mee.

Rijklaar thuis

Bestel jij bij ons een fiets? Wees dan niet bang dat je nog zelf ermee aan de gang moet. Misschien heb je dat wel eens meegemaakt en we begrijpen al te goed de frustraties die daarmee gepaard gaan. Onze fietsen worden altijd rijklaar geleverd. Je hebt er dus verder geen omkijken meer naar en kunt gelijk opstappen. Ook zijn ze voorzien van een handleiding en verdere uitleg. Zo weet je zeker dat je de fiets op een goede manier gebruikt.

Specificaties van de fietsen

Elke fiets heeft weer andere specificaties, maar in onze webwinkel hebben we dit van elke fiets apart opgenomen. Zie jij een mooie fiets waarvan je denkt dat die wel goed bij je past? Klik dan verder en bekijk de specificaties en de belangrijke kenmerken van de verschillende fietsen.

Milieuvriendelijk

De fietsen zijn niet alleen comfortabel, maar ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Je fiets rijdt tenslotte op spierkracht en een beetje stroom. Zo'n elektrische motor helpt jou niet alleen, maar ook de planeet.

Bestel en geniet snel van je fiets

De meeste fietsen hebben wij op voorraad. Gezien ze ook rijklaar worden geleverd, kun jij er snel van genieten. Snelle levering mag je niet alleen verwachten bij de fietsen van dit type. Ook kinderfietsen en accessoires heb je snel in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën