overzicht
Fabienne Chapot Cheetah tafelloper (180x60), Petrol
 • Uitverkocht

  Fabienne ChapotCheetah tafelloper (180x60)

  34.9532.95je bespaart 2.-
  2 reviews
  tafelloper
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Keukentextiel

  Fabienne Chapot Cheetah tafelloper (180x60)

  Deze Cheetah tafelloper van Fabienne Chapot komt uit de Animaux de Cuisine collectie. De loper is gemaakt van katoen en is voorzien van cheeta's.

  - Afmetingen (lxb): 180x60 cm

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  2(2 reviews)
  Meest recent

  Wordt kleiner in de was en vervaagd

  Ik houd van Fabienne chapot en ben helemaal gek van de cheetah lijn maar moet zeggen dat de pannenlap van EUR 6,- me wel heeft teleurgesteld. Het wordt meteen een vale kleur na 1x wassen al en is al een stuk kleiner geworden. Ik durf ze al niet in de droger te doen. Jammer want blijf het een leuke print vinden.

  Type: Pannenlap

  Kleur wordt na 1x wassen al vaal

  Ik houd van Fabienne chapot en ben helemaal gek van de cheetah lijn maar moet zeggen dat de theedoek van EUR 10,- me wel heeft teleurgesteld. Het wordt meteen een vale kleur na 1x wassen al. Ik durf ze al niet in de droger te doen. Jammer want blijf het een leuke print vinden.

  Type: Theedoek

  toegevoegd aan winkelmand