F.C. de kampioenen - Seizoen 19 (DVD)
 • -23%

  F.C. de kampioenen - Seizoen 19 (DVD)

  12.999.99je bespaart 3.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  F.C. de kampioenen - Seizoen 19 (DVD)

  F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

  Het gaat niet goed met de Boma Vleesindustrie N.V. Maar dan maakt Boma kans op een deelname aan een handelsmissie naar Japan. Ook Fernand wil mee. Xavier besluit part-time te gaan werken wanneer zijn overste in de kazerne een algemeen bierverbod afkondigt. Pascale en Maurice beslissen om het cafe´ een avond te sluiten. Dat stuit op hevig protest van de Kampioenen. Marc heeft een nieuwe job als consultant en wordt tot ieders verbazing aangeworven door Grootjans. Marc’s unieke ideee¨n zorgen ervoor dat de zaak van Grootjans draait als nooit tevoren. Paulientjes doopfeest wordt door Pascale georganiseerd. Zij wil er het grootste en het chicste feest van maken, maar Nero is incontinent, Bieke is razend en Doortje is stomdronken door relatieproblemen.
  Boma krijgt van zijn zus Bertha het aanbod om een rendierenkwekerij in Canada te beheren. Boma wil toehappen maar dat is buiten de wil van de Kampioenen gerekend. Zij willen hem aan een vrouw helpen en starten de actie “worstenboer zoekt vrouw”. Na zijn ontmoeting met Goedele Decocq blijft Boma smoorverliefd achter. Hij is vast van plan haar hart te veroveren en doet er alles aan om in haar buurt te komen; dit tot grote ergernis van Goedele.

  Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT !!!  En dans!
  Big in Japan
  Hakuna matata
  Op straat
  Tony de pony
  Schwalbe
  De nieuwe man
  Doopfeest
  Vraag het aan Vertongen
  Soirée privée
  Wie wordt de vrouw van Boma?
  De Boma Boulevard
  Love is in the air
  lees meer

  Specificaties