F.C. de kampioenen - Seizoen 13 (DVD)

  F.C. de kampioenen - Seizoen 13 (DVD)

  9.9912.99je bespaart 3.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  F.C. de kampioenen - Seizoen 13 (DVD)

  F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

  Boma is helemaal in de ban van Kimberly, een jong blond sexy ding dat met hem wil trouwen voor zijn geld. Iedereen ziet dat behalve Boma. Wanneer Kimberly Boma kan overtuigen de Kampioenen op te doeken, komt Pol in aktie.
  Carmen is het beu om te kuisen en wil een frietkot beginnen. Xavier ziet dit helemaal niet zitten. Boma daarentegen wil investeren omdat dit een extra afzetmarkt voor zijn worsten is. Marc zit zonder werk. Bij sollicitaties loopt er altijd iets fout. Om de tijd te doden gaat hij in de frituur werken en amuseert zich rot. Pascale en Bieke zijn hier niet zo gelukkig mee. Carmen en Xavier zijn 25 jaar getrouwd. Carmen verwacht iets speciaal. Xavier van zijn kant is dit compleet vergeten en raakt in paniek. De living van Pascale krijgt een opknapbeurt. Boma heeft hiervoor een zekere Maurice aangeworven.

  Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT !!!  Het knekelveld
  Kamer te huur
  Blond en meedogenloos
  Het Kampioenenbal
  Nennieuwenoed
  Friet met mayonaise
  Xaviera Waterslaeghers
  Keeper gezocht
  Het mirakel
  Vrolijke vrienden
  Hoogtevrees
  Gele limonade
  Bloemetjes en bijtjes
  lees meer

  Specificaties