EZVIZ A1S alarmhub, Wit

  EZVIZA1S alarmhub

  149.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  EZVIZ A1S alarmhub

  De EZVIZ AS1 is het centrum van je beveiliging thuis. Deze alarmhub die volledig draadloos verbonden is met internet, werkt met de EZVIZ smart sensoren en beveiligingscamera’s in je huis. Samen waarschuwen deze beveiligingsapparaten je voor eventuele ongewone gebeurtenissen gedurende de dag en nacht. Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij en optionele mobiele back-up, zorgt de A1S ervoor dat je beveiligingssysteem online en verbonden blijft. En dat is wel zo’n prettig gevoel.  De AS1 werkt met tot 32 EZVIZ sensoren (binnen een bereik van 150 meter) zodat je een eigen beveiligingsnetwerk kan aanleggen. De A1S heeft een draadloze verbinding zodat jij de porten op je router vrij kan houden voor apparaten die wel bekabeld moeten zijn. Mocht het internet uitvallen, gaat de A1S automatisch over van bekabeld of Wi-Fi naar een mobiele dataverbinding (indien mogelijk). Hierdoor blijft het systeem ten alle tijden werken.

  Oplaadbare backup batterij
  Het kan zomaar gebeuren dat de stroom uitvalt. De EZVIZ A1S is hierop voorbereid door de oplaadbare batterij.

  Mis nooit een melding
  Meldingen op afstand zijn nu nog beter met de A1S! Plaats een SIM kaart in de A1S.
  Naast de app-meldingen, ontvangt je nu ook meldingen in de vorm van tekstberichten en telefoongesprekken Voeg maximaal 3 noodcontactpersonen toe in de EZVIZ App en je bent helemaal veilig.

  Slimmere beveiliging
  Laat je A1S weten dat je weg bent, thuis bent of slaapt in de EZVIZ App of via de EZVIZ-afstandsbediening zodat er geen stressvolle alarmen worden geactiveerd wanneer je thuis bent, maar je huis beveiligd blijft wanneer je niet thuis bent.

  Beveiliging binnen handbereik
  Met de EZVIZ-app kun je vastleggen, opslaan, beschermen en delen wat voor jou van belang is.
  - Live weergave
  - Audio ontvangst
  - Directe alarmen
  - Videogeschiedenis
  - Maximaal 8x zoom
  - Gebruik i.c.m. Amazon Alexa en Google Home
  lees meer

  Specificaties

  Garantie