EZVIZ A1 (+K2) draadloze alarm hub, -
 • Uitverkocht

  EZVIZA1 (+K2) draadloze alarm hub

  119.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  EZVIZ A1 (+K2) draadloze alarm hub

  De EZVIZ A1 is een draadloze alarm hub die jou in staat stelt om al jouw EZVIZ beveiligingssensoren te koppelen. Het is het centrale hart van jouw EZVIZ beveiligingssysteem en wordt geleverd met de afstandsbediening K2. Als een van de sensoren iets registreert, dan stuurt de A1 jou direct een melding op jouw smartphone.

  Afstandsbediening
  Met de afstandsbediening kun je met 1 druk op de knop aangeven of je weg van huis bent, thuis bent of dat je naar bed bent. Alle EZVIZ sensoren weten dan precies wat ze moeten doen. Denk hierbij aan bewegingssensoren die aan gaan of juist uit, of dat de T9 sirene juist op scherp komt te staan. Je kunt tot 32 verschillende sensoren toe voegen om jouw huis optimaal te beveiligen.

  App
  Je kunt al jouw EZVIZ sensoren ook bedienen en instellen via de gratis EZVIZ app. Via de app krijg jij de meldingen binnen als de sensoren iets registreren. Ook is het mogelijk om live mee te kijken met de EZVIZ beveiligingscamera’s in en om jouw woning. De A1 zorgt ervoor dat ze allemaal verbonden zijn en dat jij met jouw smartphone op afstand kan meekijken en alles kan bedienen. Op die manier weet jij zeker dat thuis alles veilig is, waar je ook bent.

  Afmetingen en gewicht:
  - Afmetingen (hxbxd): 12,1x10x1,7 cm
  - Gewicht: 136 gram
  lees meer

  Specificaties

  Garantie